Galerija Outfit Zara viralne traperice s TikToka - 10 Zara viralne traperice s TikToka - 8 +9 Zara viralne traperice s TikToka - 7

Pronaći traperice koje će ti stajati savršeno nije lak posao. Nije svaki model traperica za svakoga, ali cure su pronašle jedne koje mnogima stoje odlično. Postale su viralni hit.

Svako toliko neki komad odjeće postane viralan, a sada su to traperice. To je jedan komad odjeće kojega nikada dosta. Čak i da imaš dovoljno traperica, uvijek će biti mjesta za još jedne. S obzirom da ih većina nosi svaki dan jer su tako lake za kombiniranje, trebaš znati za ovaj model koji stoji fenomenalno.

Anđela Kulaš Skinny traperice se i dalje mogu nositi i biti moderne – na ovih 5 načina će izgledati super

Ukoliko ne voliš traperice širokih nogavica, onda ti se ove ipak neće svidjeti. Radi se o Zarinom modelu traperica visokog struka i širih nogavica koje su usput i prilično dugačke. Cure su ih isprobavale i stoje jako dobro.

 

@dinassnacks #viralzarajeans #zarajeans #straightlegjeans #zaratryonhaul #greyjeans ♬ enesify _ Out of My League - ig: enesfyy

 

 

@adelinegss #zarajeans #zara #zarahaul #zaranewin ♬ original sound - Lauryn

 

Ne radi se o nikakvom novom modelu, a koliko su dobre najbolje govori činjenica da trendaju već nekoliko mjeseci i dalje nisu dosadile. Super su jednostavne, a model ima „ono nešto“ da stoji laskavo. Na vješalici ništa posebno, ali kada ih se obuće, to je to. Modeli su dosta manji nego inače pa su cure u komentarima upozorile da treba uzeti broj veće – ipak želiš moći u njima sjesti i disati.

 

@bella_mariolla Most popular zara straight jeans #zarajeanshaul #zarajeans #zaratryonhaul #zarahaul #perfectjeans ♬ New York Herald Tribune (A bout de souffle) - Martial Solal

 

Veliki im je plus i cijena pa tako za ovakve hlače nećeš morati dati više od 30 eura. Bolje ih možeš pogledati u galeriji iznad, kao i vidjeti sve boje u kojima postoje. Takve se hlače nose već neko vrijeme, a i za 2024. godinu je najavljeno da u modi ostaju široke nogavice.

 

 

Outfiti Kakve su hlače u trendu ove godine, a kakve su out? Stilisti kažu da će se ovih 6 sigurno nositi

Traperice Moda u trendu viralne zara jeftine traperice laskave dobro stoje široke nogavice hit traperice

Još vijesti