Gigi Hadid

Možeš izgledati top topova, ali ako ti ispod crne haljine viri ružičasta ili bijela naramenica grudnjaka, to će uništiti cijeli dojam. I to je samo jedna od greški s donjim rubljem koju ne bi smjela raditi.

Bilo da kao slavne zvijezde ideš u večernjoj haljini na neko posebno događanje, spremaš se za izlazak ili samo ideš do grada na kavu s frendicom – u svakoj će ti od tih situacija greške koje eventualno napraviš s donjim rubljem uništiti cijeli izgled. Ono se ne bi smjelo vidjeti niti nazirati kroz odjeću. To ne znači da ćemo donje rublje ostaviti doma, samo da ćemo paziti na neke detalje prilikom kupovine i nošenja. Ono stvarno može uništiti cijeli izgled, a najčešće se to događa na neki od ovih 7 načina.

1.Viri ti naramenica od grudnjaka ispod odjeće
Kada nosiš majice na naramenice, one koje se vežu oko vrata ili bilo kakve druge, ne bi ti smjele izvirivati naramenice i dolaziti do izražaja. Ukoliko je nemoguće izbjeći da se malo vide, neka barem budu u istoj boji kao i majica. Kada ispod bijele majice vire ljubičaste naramenice, to upada u oči i uništava cijeli izgled. Donje rublje se ne bi smjelo vidjeti.

2.Premalo ti je pa te previše stisne i naglasi krive dijelove tijela kroz odjeću
Kada ti je primjerice grudnjak premali, previše će ti stisnuti tijelo – i koliko god da si mršava, dio će se „izliti“ preko grudnjaka. Sa svih strana! To neće izgledati lijepo pogotovo ako nosiš usku majicu. Mogla bi taj problem izbjeći samo da obučeš grudnjak koji je u pravoj veličini. Isto je i sa svim ostalim vrstama donjeg rublja. Čim ti je premalo, previše će te stisnuti i naglasiti krive stvari.

Slika nije pronađena Kako pronaći savršeni grudnjak? Prati ovih 7 savjeta i onda ćeš izabrati najbolji za sebe

3.Pogrešne je boje pa se vidi kroz odjeću
Kada nosiš bijele majice, haljine ili hlače, trebala bi razmišljati o tome kakvo imaš donje rublje. Najbolje je da bude ili bež ili crveno, te će se dvije boje najmanje vidjeti ispod bijele odjeće. Iako bi možda pomislila da je najbolje bijelo donje rublje, kao i odjeća, to je krivo.

4.Nosiš preveliko donje rublje
Jednako kako će premalo donje rublje upropastiti izgled, isti će efekt imati i preveliko. Nazirat će se ispod odjeće, pogotovo grudnjak ako su ti košarice prevelike. Neće krajnji rezultat izgledati dobro.

5.Ocrtavaju ti se gaće na uskim haljinama
Kada nosiš uske haljine, suknje ili hlače, pogotovo na nekim posebnim prigodama, neće izgledati lijepo ako ti se ispod ocrtava linija donjeg rublja. Vidjet će se, u to budi sigurna. Pogotovo ako nosiš premalo. Postoji donje rublje koje je namijenjeno posebno za ovakvu odjeću, koje se ne ocrtava.

6.Prejako zatežeš naramenice grudnjaka
Naramenice grudnjaka ne bi trebala zategnuti što više. Iako možda misliš da će ti to dati više podrške ili podignuti grudi, samo će ti biti neudobno i opet – kao i kada ti je grudnjak premali, stisnut će te i tijelo će ti se izliti iz grudnjaka. Sa strane ili na leđima bi moglo izgledati posebno problematično.

Jesenski outfit Model traperica koji odlično stoji na baš svakom obliku tijela – nema kome ne laskaju ovakve hlače

7.Grunjaci s prozirnim ramenicama su veliko NE
Tko god da je izmislio grudnjake s prozirnim naramenicama, nije imao dobru ideju. Ideja je da se ne vide, da budu nevidljive uz odjeću s golim ramenima, ali svatko tko je ikada nosio ili isprobao ovakav grudnjak zna da to nije istina i da se itekako vide. Ne izgleda dobro. Prozirne su ramenice itekako vidljive!

Moda outfit uništiti outfit Donje rublje greške s donjim rubljem uništiti izgled modne greške

Još vijesti