Outfit sa širokim trapericama

Traperice širokih nogavica već su neko vrijeme u modi, a ako si i ti pala na ovaj trend, ali nisi prezadovoljna s odjevnim kombinacijama koje slažeš s njima, možda je u ovome problem.

Traperice sa širokim nogavicama možda nisu najženstveniji komad odjeće, ali s njima se mogu složiti itekako kul i dobri outfiti. Samo treba znati kako! Najbolje je potražiti inspiraciju na internetu, a ako ti odjevne kombinacije i dalje ne izgledaju onako dobro kao curama od kojih si gledala outfite, onda možda radiš neku od sljedeće 4 greške. Zbog njih kombinacije s hlačama koje imaju široke nogavice ne izgledaju dobro. Iako se uvijek govori da svatko može nositi odjeću kako želi, i možeš nositi ovakve hlače s čim god želiš, u ovim kombinacijama neće izgledati onoliko dobro koliko mogu i neće naglasiti dobre strane tvog tijela onoliko koliko mogu.

Zimska jakna Greške kod kupovine zimskog kaputa ili jakne: U ovih 5 zamki najčešće upadamo

Greška 1: Pogrešna obuća
Niske cure žele uz pomoć odjeće i obuće vizualno produljiti noge i zato kada nose traperice sa širokim nogavicama, ne bi trebale nositi glomazne tenisice ili glomazne gležnjače. Kombinacija širokih nogavica i ovakve obuće će vizualno smanjiti nogu. Kod visokih cura ova kombinacija neće napraviti neku drastičnu razliku i outfit će vjerojatni izgledati dobro. Ovo je nešto što samo niže cure trebaju imati na umu.

 

 

Greška 2: Pulover/majica su ti predugački
Trebaš imati ravnotežu. Kada su hlače široke, tj. kada imaju široke nogavice, želiš ih kombinirati s majicama koje su kraće, kao i onima koje su uže. Majica koja je jako dugačka će ti skroz „ubiti“ struk i nećeš imati baš nikakvu siluetu, što nije toliko laskavo. Idealno je da ti majica bude cropana do visine struka hlača. Ako ti je majica pak dulja, ono što možeš napraviti je da ju uguraš u hlače. Samo nemoj ostaviti da visi preko.

 

 

Greška 3: Jakna ti je pogrešne dužine
Na traperice sa širokim nogavicama super idu kraće jakne do struka, kao i dugačke jakne i kaputi koji su do poda. Najgora su opcija one jakne koje su duljine između struka i koljena. One će te čudno „odrezati“ i vizualno ti skratiti noge i neće naglasiti toliko siluetu. Vizualno će bolje izgledati sa skroz kratko ili skroz dugačkom jaknom/kaputom.

 

 

Greška 4: Ne nosiš remen
Remen je super dodatak na hlačama sa širokim nogavicama. Ne bi ga trebala preskakati kada nosiš ovakve hlače. Dodatno će ti naglasiti struk, što je uvijek plus u odjevnim kombinacijama. Upravo zato što su nogavice toliko široke, remen će biti onaj dodatak koji će pomoći da ti silueta tijela bude u obliku pješčanog sata, točnije da vizualno izgleda što više u tom obliku.

 

 

Jesenski outfiti Najčešće modne greške koje nam se svima nekada zalome: Zbog ovih 10 sitnica outfit ne izgleda tip top

modne greške traperice sa širokim nogavicama greške s trapericama Moda modni savjeti outfit izgledati bolje

Još vijesti