Grudnjaci

Ako imaš loš grudnjak ili onaj krive veličine, to neće izgledati dobro i vidjet će se i kroz odjeću. Samo pronaći svoju veličinu grudnjaka čini se kao najteži zadatak iz matematike jer treba svašta nešto računati. I to je samo početak kod odabira.

Savršeni grudnjak ne određuje toliko cijena koliko neke druge stvari. Bitno je imati grudnjake koji su ti dobri i veličinom i stilom, kako bi to najbolje moguće izgledalo i kako bi se ti osjećala ugodno dok ga nosiš. Tek kada i stoji kako treba i ti se u njemu osjećaš dobro, onda si pronašla svoj savršeni grudnjak. Nikako nije dobro ako te stišće, moraš ga non stop popravljati ili ti se vidi kroz odjeću. Kako bi pronašla savršeni grudnjak za sebe prati ovih 7 savjeta.

1.Izmjeri se i izračunaj koja ti treba veličina
Grudnjaci nemaju veličine kao odjeća, tako da ako nosiš S, to ti u ovom dućanu neće biti baš od prevelike koristi. Veličine grudnjaka se sastoje od brojke i slova, što samo zvuči zbunjujuće, ali neće biti jednom kada ih shvatiš. Na internetu možeš pronaći tablice koje će ti pomoći doći do tvoje veličine. Treba ti samo krojački metar da se možeš izmjeriti, jer to je bitan dio određivanja veličine. Kada znaš koja ti veličina treba, već si odradila najproblematičniji dio.

 

 

2.Gledaj boje koje najbolje odgovaraju tvom stilu odijevanja
Svima nam oko uvijek pobjegne na neke privlačne boje, ali istina je da takvi grudnjaci najčešće neće biti oni za kojima ćeš posezati u svom svakodnevnom životu kada slažeš odjevne kombinacije. Nema goreg nego kada nosiš bijelu majicu, a ispod se nazire crveni ili zeleni grudnjak. Ne izgleda dobro i nije laskavo. Ako si u bojama koje su primjerice bež ili bijela, traži takve grudnjake, ako si non stop u crnom, gledaj crne grudnjake. Nemoj pretjerati sa šarenima, njih je okej imati, ali ne u većini.

sportski grudnjak Tipovi grudnjaka koje svaka cura treba imati u svom ormaru – ovih 6 će ti sigurno zatrebati

3.Pogledaj mogu li se naramenice povećavati i smanjivati
Bitna stvar na grudnjaku je da možeš povećavati i smanjivati naramenice. Ovo će ti itekako pomoći da ga prilagodiš svojoj veličini. Neki to nemaju, i s takvima je teže pronaći onaj pravi koji će ti savršeno stajati. Dobro je imati podesive naramenice kako bi ga mogla i povećati ili smanjiti s vremenom. Ovo je itekako korisna stvar na grudnjaku.

 

 

4.Biraj model po tome koliko velike/male grudi imaš
Nije svaki grudnjak baš idealan za svakoga. Kako bi odabrala pravi za sebe, imaj na umu i to koliko velike grudi imaš. Ako si obdarena na ovom području, onda ti svakako treba neki grudnjak koji će ti dati dovoljno potpore. To neće biti neki bez žice i koji je samo od čipke. Tu možeš očekivati da će ti se grudi objesiti. Takvi su modeli više namijenjeni za djevojke koje imaju male grudi. Uz to, takvi ti grudnjaci niti neće biti udobni na duge staze, jer potpora koju on daje tvojim grudima je bitna.

5.Pazi na to od kakvog je materijala
Pamučni su grudnjaci oni s kojima nećeš pogriješiti. Lijepo izgledaju čipkasti i oni koji su od neke vrste satenskog materijala, ali računaj da ćeš takve tijekom ljeta morati puno češće mijenjati jer će jače upijati znoj i brže početi zaudarati. S pamučnima to neće biti slučaj.

 

 

6.Isprobaj ga čak i ako znaš svoju veličinu
Izračunala si svoju veličinu i zapamtila ju – odlično. Svejedno, kada dođeš u dućan i pronađeš grudnjak koji ti se sviđa, svejedno ga isprobaj, iako si 100% sigurna da je to tvoja veličina. Kao što je slučaj i s odjećom, svaki dućan ima svoje mrvicu drugačije veličine. Nekada će se i dogoditi da neki grudnjak koji kada probaš, shvatiš da ti ipak ne stoji dobro.

Slika nije pronađena Djevojke, radite li i vi ove greške s donjim rubljem? Ovih 5 radimo svaki dan

7.Imaj na umu za što kupuješ grudnjak – ako je za svaki dan, kloni se previše seksi modela
Najčešće kupujemo grudnjake koje planiramo nositi svakodnevno, za nikakve posebne prigode. U takvim situacijama razmišljaj pri kupnji hoće li to stvarno biti nešto što ćeš htjeti nositi svaki dan. Boje, modeli, materijal, kroj, sve je to bitno. Grudnjaci koji izgledaju lijepo na vješalici, ne moraju uvijek biti oni koji će biti najprikladniji za svaki dan. Uvijek ćeš najviše nositi one u neutralnim nijansama i one najobičnije, jer takvi najbolje izgledaju ispod bilo kakve odjeće.

Grudnjak savršeni grudnjak grudnjaci Donje rublje kupovanje grudnjaka

Još vijesti