Jesenski outfit

Kada se jednom počneš odijevati po svom obliku tijela, svaki ćeš si put u ogledalu izgledati top! Ne vrijede ista pravila za sve oblike tijela niti je svaki odjevni komad baš za svakoga. Osim ovih traperica, one su iznimka i stoje dobro svakome.

Evo dokaza da nije uvijek najbolja opcija odijevati se po posljednjim trendovima. U moru trendova za novu sezonu odaberi samo one koji će izgledati dobro uz ostatak tvog ormara i koji će izgledati dobro na tvom obliku tijela. Kod kupovine traperica nekada budemo frustrirani jer nam niti jedne ne stoje nekako dobro. Okej su, ali nije da si budemo wow kad se pogledamo u ogledalo. Krivac za to? To što isprobavamo samo jedan model traperica u različitim varijantama.

Isprobavanje traperica u shoppingu Pravilo od 3% kojeg bi se trebala držati kada kupuješ traperice – ovako ćeš odabrati najbolje

Taj se model sada nosi i isprobavamo samo njega, a očito nije za naše tijelo. Kada ti sve lađe padnu u vodu i nisi zadovoljna kako ti hlače stoje, isprobaj trapezice. Traper traperice stoje odlično na svim oblicima tijela. Laskat će tvojoj figuri bez obzira na to kako izgledala. Magija!

 

 

Ne moraju to biti trapez hlače kao iz 2000-ih kada je donji dio bio ogroman i jako naglašen. Mogu biti i s manjim intenzitetom. Pomoći će svakom obliku tijela naglasiti bokove i vizualno suziti struk. Oblik tijela koji je trenutno mnogima najljepši i kakav žele je oblik pješčanog sata, a ovaj model traperica pomaže u tome.

 

 

Kada ih nosiš, uguraj majicu u hlače, to će pomoći da dobiješ onu ženstvenu siluetu! Trapez traperice su dokaz da nekad vrijedi zaviriti i dalje od modnih trendova i popularnih komada odjeće.

Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan Jesenski outfit H&M jesenski outfit - 1 H&M jesenski outfit - 2 +12 H&M jesenski outfit - 3

Traperice hlače model traperica Moda stoje dobro svima na svim oblicima tijela laskaju svima za svaku figuru najbolje stajati

Još vijesti