Anja Šendo

Šminku uvijek možeš poboljšavati i podizati na sljedeći nivo. Kako se duže šminkaš, tako ćeš biti sve vještija i otkrivati što najbolje stoji na tvom licu. Puno korisnih trikova i savjeta možeš pokupiti i od vizažista na društvenim mrežama.

Šminkanje se može naučiti i izvježbati. Čak i da si najveći mogući antitalent, ako ćeš biti uporna, postat ćeš u njemu dobra. Kada vidiš cure na društvenim mrežama kako im šminka izgleda odlično, nemoj da te to obeshrabri nego neka te motivira. Par puta ćeš fejlati, ali onda ćeš i uspjeti! Savjeta za šminkanje nikada previše, a sada ti donosimo savjete vizažistice Anje Šendo koji će ti pomoći što bolje staviti tuš na oči.

Makup trikovi Trikovi u šminkanju koji će ti olakšati život: Top 5 hackova koje smo naučili na TikToku

Ovo je korak u šminkanju koji zadaje glavobolje jer prvi je problem staviti ga slično na oba oka. Drugi je problem zapravo uspjeti u tome da izgleda dobro i onako kako vidiš na fotkama. Ako tvoj tuš uvijek ispadne nekako čudno i nije to to, onda je lako moguće da si napravila neku od ove tri greške. Mislimo da će nam ovo pomoći da ga bolje stavimo, ali zapravo ćeš ga tako upropastiti.

 

@anjasendo Da li pravite ovakve greskee?✍🏼 #ajlajner #tutorial #sminka #balkan #fyp ♬ original sound - Anja Šendo

 

Anja je sve objasnila i pokazala u videu, a mi ćemo ti ovdje samo pobrojati te greške.
1.Povlačiš kapak da ti bude ravniji dok stavljaš tuš
2.Zatvaraš oko dok stavljaš tuš na njega
3.Iscrtavaš liniju tušem preko cijele dužine kapka

Anja je pokazala i kako pravilno nanijeti tuš da ti na oku kasnije „wing“ ne izgleda kao zarez, već da stvarno bude krilce. Zapravo uopće nije tako teško, a prateći njene savjete, sigurno će i tebi sljedeći put tuš ispasti bolje.

 

 

Nanošenje eyelinera Zeznule ste s eyelinerom? Zaboravite micelarnu, znamo puno bolji trik za popravljanje greške

tuš šminkanje makeup greške kad stavljaš tuš kako staviti tuš vizažistica šminka na očima greške kod stavljanja tuša eyeliner

Još vijesti