Nanošenje eyelinera

Koliko puta vam se dogodilo da nanosite eyeliner, a ruka vam je zadrhtala pa je linija ispala neravna. Onda je slijedilo brisanje micelarnom i vaticom ili štapićem za uši s kojim ste pobrisale ne samo sjenilo, nego čak i onaj puder ispod.

Pogreške u šminkanju događaju se svima, a čak ni profesionalni vizažisti nisu „cijepljeni“ od njih. No, što napraviti u takvom slučaju?

Sve što vam treba je selotejp. Ako vam se dogodi greška s eyelinerom, ako linija ne ispadne onako kako bi trebala, odrežite selotejp i samo ga zalijepite preko linije koju ne želite i ona će magično nestati, dok će sjenilo i puder ili korektor koji ste nanijeli prethodno – ostati netaknuti.

 

@hayleybuix Easy hack if you messed up your eyeliner ib @rose.friederike #makeuphacks #eyelinerhacks #eyelinertutorial #makeuptips ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

 

Ovaj genijalan trik na svom je TikTok profilu podijelila makeup artistica koju možete pronaći pod korisničkim imenom @hayleybuix, a video je pregledan 9,9 milijuna puta.

Kako ne možete uvijek vjerovati svemu što vidite na internetu, cure na TikToku pomalo su s nevjericom iskušavale ovaj trik, a mnoge od njih nisu mogle vjerovati da stvarno djeluje.

 

@kswiisha #stitch with @hayleybuix I actually am so shook this is a life changing makeup hack fr fr #fyp #eyelinertapehack #eyelinerhack ♬ original sound - Kiki

 

Dakle, sljedeći puta kad vam se desi ovakav fail, nema drame niti paničarenja. Vaš selotejp koji držite negdje na radnom stolu, spasit će vas svih muka.

eyeliner tuš za oči kako obrisati tuš za oči što napraviti kad pogriješite s eyelinerom kako ispraviti eyeiner trik sa selotejpom i eyeliner selotejp i tuš za oči

Još vijesti