Galerija Dizajnerske maturalne haljine Alduk Alduk +27 Alduk

Neki za maturalnu žele posebnu, dizajnersku, haljinu, što je isto opcija, ako ti tvoj budžet dozvoljava. Proteklih smo ti tjedana pokazali da se lijepa maturalna haljina može pronaći i u dućanima gdje inače kupujemo i gdje će ipak biti malo jeftinija, a sada se prebacujemo na onu skuplju stranu.

Dućani poput Manga, Zare ili Mohita mogu imati opcije za maturalnu i ostala svečana događanja. U njihovim se kolekcijama pronađu itekako lijepi, elegantni i glamurozni komadi. Ipak, znamo i da neki za maturalnu vole biti malo više fensi i haljine gledaju po dizajnerskim dućanima. Ima i takvih opcija. Danas ti predstavljamo takve opcije. Ove su haljine posebne na svoj način, a posebna im je i cijena. Ukoliko za maturalnu želiš nositi nekog domaćeg dizajnera, predstavljamo ti kratki pregled njihove aktualne ponude.

 

 

Preko Elfsa i Borisa Pavlina do Aleksandre Dojčinović, opcija ne nedostaje, a njihove dućane i ateljee možeš pronaći po Zagrebu.

 

 

Definitivno ti ne preporučujemo da ovakve haljine kupuješ preko interneta. Sigurnije je otići i isprobati. Imaju li uopće haljine kakve se tebi sviđaju ili ti se dizajnerske haljine zapravo uopće ne čine nešto posebno? Da ne gubiš vrijeme obilazeći dućan za dućanom, složili smo ti kratki pregled haljina koje trenutno nude. U galeriji iznad pogledaj po pet haljina iz kolekcija i dućana najpopularnijih domaćih dizajnera.

Svečane haljine Kakva će ti maturalna haljina najbolje stajati s obzirom na tvoj oblik tijela?

Ulazak na maturalnu večer Cura je sašila svoju maturalnu haljinu koja je 2 u 1: Imala je pravu Pepeljuga transformaciju

maturalna haljina dizajnerska maturalna haljina Moda Maturalna večer svečane haljine ELFS lei lou by alex dojčinović boris pavlin Lilith by Katarina Baban nebo Alduk

Još vijesti