Galerija Svečana haljina Reserved Svečana haljina iz Manga Svečana haljina iz Manga +17 Svečana haljina iz Manga

Maturalne večeri su sve bliže i bliže! Neki ih imaju već sada, a drugi tek početkom ljeta. Krenulo je razmišljanje o haljinama i što nositi da izgledaš najbolje moguće. Sada ćemo ti dati pregled trenutne ponude.

Maturalnu haljinu možeš pronaći u različitim dućanima, čak i u onima gdje se inače oblačiš poput Zare, Manga ili H&M-a. Maturalna haljina može postati bilo kakva svečana haljina koja ti se sviđa. Neke cure žele izgledati kao da idu na bal, druge žele neke jednostavnije haljine koje će moći nositi i u drugim svečanim prigodama koje će imati, a neke ni ne žele nositi haljinu. Opcija za maturalnu večer ima stvarno puno, a sada ćemo ti to i dokazati.

 

 

Iako ti je maturalna tek za par mjeseci, ostaviti potragu za haljinom za zadnji tren nije najbolja ideja da ne bi bila razočarana i bez opcija koje ti se sviđaju i zadovoljavaju sve tvoje kriterije. Kreni gledati na vrijeme jer nikada ne znaš kada se može pojaviti savršena haljina za tebe. Pregledali smo ponudu dućana u kojima i inače kupujemo, jer oni imaju jako lijepe svečane haljine koje bi mogle biti idealna opcija za maturalnu. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Maturanti i Maja Šuput Maturanti poslali poruku Maji Šuput – imaju jednu veliku želju koju samo ona može ispuniti

Patricia Stainer Cura je podijelila da je na svojoj maturalnoj izgledala kao žena mafijaša – i prije nego je to postalo hit

Maturalna večer maturalna haljina Svečana haljina mango zara H&M reserved ponuda svečanih haljina Moda

Još vijesti