Selena Gomez

Kao i svakoj slavnoj osobi, i Seleni su se na svečanim događajima dogodili neki modni gafovi. Bez obzira na njih, u većini slučajeva sve pozitivno oduševi. Ovo su oni s kojima je oduševila!

Približavaju se maturalne večeri, a tko još nije krenuo razmišljati o tome što će odjenuti, mora polako krenuti slagati planove. Ne želiš to ostavljati za zadnji tren i onda biti u strci i panici kada ne možeš pronaći ono što ti se sviđa. Ako si netko tko još pojma nema što želi odjenuti za maturalnu večer, sada ćemo ti pomoći i dati ti neke opcije. Točnije, Selena Gomez će ti dati neke opcije. Do sada je kroz godine na crvenim tepisima nosila sve i svašta, a ovo su neke haljine i kombinacije koje ti mogu biti inspiracija za maturalnu večer! Tvoj outfit možda neće biti identičan kao Selenin, ali ti može dati ideju koja ti inače ne bi pala na pamet. Pogledaj što je to sve ona nosila!

Svečane haljine u kojima bismo se rado pojavili na maturalnoj: 15 opcija iz popularnih dućana Svečana haljina Reserved Svečana haljina iz Manga Svečana haljina iz Manga +17 Svečana haljina iz Manga

1.Jednostavna duga haljina u jednoj boji

 

 

Ukoliko pratiš Selenu Gomez već godinama znaš da koliko god da voli ekstra haljine, voli i jednostavnije. Jednobojne bez previše detalja. Upravo je sada nosila jednu takvu! Ovog je puta to bila bijela haljina s puno ljuskica, a prije smo ju mogli vidjeti i u jednostavnoj crnoj ili crvenoj. Minimalizam može izgledati jako lijepo i elegantno.

2.Zavodljivija opcija uz prorez

 

 

Kada biraš haljinu imaj na umu da ideš na školsko događanje, a ne u izlazak. Za cure koje žele izgledati zavodljivije, haljina s većim prorezom može biti opcija kako dobiti što želiš bez da pretjeraš.

3.Haljina s golim leđima

 

 

Selenina šljokičasta haljina s izrezima i golim leđima izgleda tako dobro! Iako ju je ona nosila još 2016. godine, lako bismo se mogli zamisliti i danas u njoj. Možda tvoja neće biti identična, ali šljokice i prorezi su nešto što se i danas može pronaći u dućanima.

4.Dvodijelni set

 

 

Nitko ne kaže da na maturalnu moraš nositi haljinu. Možeš se i izdvojiti i odjenuti set – majicu i dugu suknju. Moguće je naći ovakve elegantne setove i izgledati drugačije od svih, ali i dalje fensi.

5.Netipična haljina

 

 

Većina za maturalnu gleda duge haljine A kroja, a nekada se mogu pronaći svečane haljine koje nisu tipične, ali kao da padnu u drugi plan. Selenina s dodjele nagrada VMA nikako nije tipična, a resice na donjem dijelu ju čine drugačijom, kao i neobičan uzorak. Razmišljaj u svim smjerovima!

6.Odijelo

 

 

Odijelo je opcija o kojoj možeš isto razmisliti. Odijela se mogu nositi na ženstven način, nemoj misliti da ćeš izgledati muškasto. Ako se ne osjećaš ugodno u haljini, nemoj se forsirati da ju nosiš.

7.Kratka haljina

 

 

Kratke haljine mogu izgledati jako dobro i svečano. Nekada dizajni u kojima dolaze izgledaju čak i bolje od dugih haljina. Plus ove haljine je i to što ćeš ju vjerojatno moći nositi i za još neke prigode nakon maturalne večeri.

Ne žele svi dugu haljinu za maturalnu: Imamo 14 opcija za cure koje žele nositi nešto kraće, ali svečano Ema Luketin Kratka maturalna haljina s Asosa Kratka maturalna haljina s Asosa +12 Kratka maturalna haljina s Asosa

8.Šljokice kao glavni motiv

 

 

Šljokice kao glavni motiv na haljini ne mogu biti krivi izbor. Iako možda malo više tipična od nekih drugih izbora, ovakva će haljina biti WOW.

Selena Gomez maturalna haljina svečane haljine crveni tepih outfiti ideje za maturalnu Maturalna večer

Još vijesti