Galerija Svečane haljine Jabuka – haljina na preklop Jabuka – haljina s trakom u struku +8 Kruška – s pufastim rukavima

Kada ti neka haljina ne stoji dobro nije problem u tebi, nego je problem u haljini. To zapamti! Nije svaki model haljine za svakoga i ne bi si zbog toga trebala stvarati pritisak ili biti nezadovoljna svojim tijelom.

Kada biraš odjeću za bitna događanja poput maturalne večeri, trebala bi dobro pregledati što se nudi i ne kupovati po bilo čemu osim po obliku svog tijela. Pusti neka te ono vodi u odabiru. Tako ćeš završiti s najboljom mogućom haljinom. Umjesto da kupuješ nešto što je u trendu, što se sviđa tvojoj mami ili što si vidjela na influencerici, kupuj po tome što je najbolje za tvoje tijelo.

Maturalna haljina Slatka gesta: Na maturalnu je večer došla u haljini koju je na svoju maturalnu nosila njena mama

Ulazak na maturalnu večer Cura je sašila svoju maturalnu haljinu koja je 2 u 1: Imala je pravu Pepeljuga transformaciju

Svi imamo različite oblike tijela i ne može nam svima ista odjeća stajati jednako dobro. Postoje različiti oblici tijela, a da bi znala koje je tvoje, trebaš prvo stati ispred ogledala i dobro pogledati svoje tijelo. Postoji 5 glavnih oblika tijela, a najbolje ih možeš vidjeti sve na fotografiji ispod.

Oblici tijela

Kada si pronašla svoj oblik tijela, odradila si prvi dio. Zatim u nastavku pogledaj koji model haljine stoji najbolje na tvom tijelu. Za svaki ti oblik tijela nudimo izbor od dvije haljine koje će ti stajati najbolje! Sve ih možeš vidjeti u galeriji iznad.

Maturalne haljine Biranje maturalne haljine: 8 trendova koji se nose ove godine na maturalnu večer

 

Maturalna večer maturalna haljina oblik tijela Svečana haljina za oblik tijela najbolja haljina za tvoj oblik tijela jabuka kruška pravokutnik pješčani sat obrnuti trokut

Još vijesti