Maturalna haljina

Još nemaš svoju haljinu za maturalnu večer? Vrijeme je da počneš barem malo istraživati i razmišljati kakvu bi htjela i vidjeti ponudu. Usput škicni i kakve su to haljine u trendu ove godine.

Na maturalnu večer ne moraš doći u maturalnoj haljini ako ne želiš, ali većina će cura ipak odabrati haljinu. Odijela su klasik i nema tu puno promjena iz godine u godinu kao što je slučaj s haljinama. Ukoliko znaš da želiš nositi haljinu, ali nisi ni sama sigurna kakvu, možda ti trendovi daju koju ideju. Kao što je to i obično slučaj s modom, svake je godine hit nešto drugo. Najbolje je birati haljinu s obzirom na svoje tijelo i svoju osobnost jer želiš da haljina bude ti. Tako ćeš se u njoj osjećati samopouzdano! Za sve neodlučne po izboru haljina, škicni trendi modele. A što je to ove godine hit u svijetu maturalnih haljina?

Maturalna haljina Savjeti za kupovinu maturalne haljine: 8 stvari koje nemoj zaboraviti uzeti u obzir

1.Nose se boje

 

 

Zaboravi na neutralne boje poput bijele, crne ili bež. To je igranje na sigurno i nije u trendu ove godine. Budi hrabra i neka tvoja haljina bude plava, žuta, ružičasta, ma bilo koje boje. Može biti jarka ili u pastelnoj nijansi, ali neka bude vedra.

2.Haljine s volanima od tila

 

 

Haljine koje izgledaju tako zabavno, ali i elegantno. Osjećat ćeš se u njoj kao moderna princeza. Idealna je za one cure koje žele izgledati ekstra, ali ne žele nositi neku klasičnu haljinu.

3.Haljine s korzetima

 

 

Pogotovo one koje imaju prozirni korzet. Iako je proziran, nećeš izgledati golo jer je ipak u pitanju tkanina u nekoj boji, a često i detalji poput cvijeća i sličnih motiva. Haljine s korzetima nemaju ugrađene prave neudobne korzete pa se ne moraš brinuti da nećeš moći sjediti ili plesati.

4.Gola ramena

 

 

Haljine kojima rukavi padaju i otkrivaju gola ramena izgledaju tako bajkovito! Pokazati ramena nije ništa zabranjeno i neće biti previše otvoreno.

Ema Luketin - 1 Ema Luketin u svečanom izdanju: "Da mi je maturalna ove godine, točno bih ovako izgledala"

5.Metalik haljine

 

 

Nose se metalik hlače u svakodnevnom životu i metalik haljine na maturalnoj večeri. Ovakve će haljine biti užeg kroja, a mogu izgledati itekako glamurozno. Ako nosiš ovakvu haljinu pazi da ne pretjeraš s ostatkom outfita.

6.Perje

 

 

Perje kao ukras na haljini ti se može sviđati ili ti biti grozno, sredine nema. Fora je detalj i može podignuti najobičniju haljinu.

7.Haljine pune šljokica

 

 

Haljine koje se sijaju kao večernje nebo posuto zvijezdama su nešto što valjda nikada neće izaći iz mode. Ovakve su haljine uvijek dobar izbor!

Cipele za maturalnu večer: 15 lijepih štikli koje će ti podignuti cijelu svečanu kombinaciju Štikle Štikle s Asosa brenda Simmi London Štikle iz Stradivariusa +16 Štikle iz Stradivariusa

maturalna haljina trendovi Maturalna večer kakve se maturalne haljine nose 2024 u modi u trendu svečane haljine modeli stilovi u trendu

Još vijesti