Galerija Haljina iz Stradivariusa - 10 Haljina iz Stradivariusa - 1 Haljina iz Stradivariusa - 2 +9 Haljina iz Stradivariusa - 3

Ima kraćih i dužih, jednostavnijih i upečatljivijih haljina, kao i nekoliko kombinezona koji izgledaju baš moderno i elegantno. Stradivarius može biti jedna od opcija za maturalnu, a što sve možeš pronaći tamo, pogledaj u našoj galeriji.

Još jednom ti želimo pokazati da maturalna haljina ne mora biti skupa i dizajnerska te da lijepih ima i u nekim običnijim dućanima. Stradivarius ti je sigurno dobro poznat jer vjerojatno tamo povremeno uđeš i nešto kupiš. Zašto ne pogledati imaju li i kakve opcije za maturalnu večeru? Istražili smo ponudu i izdvajamo ti 11 haljina i kombinezona koji bi mogli zadovoljiti kriterije za ovaj dan.

Maturalna večer Večer za pamćenje: 7 razloga zašto ne smiješ propustiti maturalnu večer

Sve ovisi o tome kakvu haljinu tražiš! Kod njih dominiraju neutralnije boje poput crne i bijele, ali ima i nekih komada koji se izdvajaju i koji definitivno upadaju u oko. Tu je i jedna haljina sako za cure koje vole ozbiljniji stil, a ima i romantičnih haljina na cvjetove i volane, kao i komada s izrezima, dodatkom koji je trenutno u modi. Svaka od ovih haljina može biti opcija za maturalnu ako si netko tko traži jednostavniju haljinu. Što se sve može pronaći u ovom dućanu pogledaj u galeriji iznad!

Gdje sve kupiti haljinu za maturalnu? Asos je jedna od opcija – izdvajamo ti 15 super haljina od tamo Asos haljine Haljina - 1 Haljina - 2 +13 Haljina - 3 Gdje kupiti maturalnu haljinu? Zara uvijek ima svečanije odjeće – izdvajamo 15 najboljih opcija od tamo Odijelo i haljina iz Zare Svečana odjeća iz Zare - 1 Svečana odjeća iz Zare - 2 +12 Svečana odjeća iz Zare - 3

Maturalna večer maturalna haljina gdje kupiti maturalnu haljinu Stradivarius svečane haljine ponuda haljine Moda

Još vijesti