Galerija Mango haljina - 10 Mango haljina - 4 Mango haljina - 5 +7 Mango haljina - 9

Neki za maturalnu večer traže haljinu koja je totalno fensi i over the top. Takvu u Mangu nećeš pronaći. No, ako tražiš neku haljinu koja je jednostavnija, a opet svečana, e onda bi se mogla ovdje oduševiti.

Haljina za maturalnu večer ne mora biti neka koja hvata pažnju i koja izgleda kao nešto što bi slavni nosili na crveni tepih. Lijepo se može izgledati i u jednostavnijim haljinama. Dapače, one nekada čak mogu i više efektne od onih punih volana i šljokica.

Kargo hlače iz Bershke Hlače iz Bershke koje cure kupuju kao lude jer stoje dobro svima – jedan detalj na njima oduševljava

Mango u svojoj kolekciji ima neke haljine koje bi mogle biti baš za maturalnu večer za nekoga tko traži minimalističku i elegantnu haljinu. To je njihovo područje na kojem briljiraju – i sada su nas opet osvojili svojim svečanim haljinama. Imaju kraće i duže, a svaka ima neki detalj zbog kojeg nije obična i dosadna.

 

 

Neke imaju izreze na boku, gola leđa, resice ili preslatku mašnicu. Jednostavnije su haljine super ideja jer na njih možeš dodati bilo kakve modne detalje koji će cijeli look učiniti wow. Posebno može biti fokus i na frizuri ili šminki. Iako su za mnoge jednostavne haljine nešto što ne žele za maturalnu, nekada je ova opcija upravo ona koja će te osvojiti kada haljinu isprobaš.

Rent4style haljine Malo drugačiji način nabave maturalne haljine: Postoji i opcija da ju unajmiš! Imaju hrpu izbora

Osim toga, cijene su nešto pristupačnije nego kada se kupuju svečane haljine u dizajnerskim dućanima. Pogledaj u galeriji iznad neke od haljina iz ponude koju ima Mango, a koje se bez problema mogu profurati na maturalnu večer. Ili bilo kakvo drugo svečanije događanje koje imaš ovog proljeća.

mango maturalna haljina Maturalna večer svečane haljine za proljeće Moda u trendu elegantne haljine jednostavne svečane haljine ponuda haljina u mangu

Još vijesti