Slika nije pronađena

I napokon je došao i taj dan! Od danas su službeno u prodaji tenisice i razni drugi dodaci brenda Vans koji su nastali u suradnji s Warner Bros.-om, a koji prate tematiku serijala o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu. Tenisice su proizvod koji sve posebno zanima, pogledaj kako izgledaju!

Jedna od najiščekivanijih suradnji sada je i službeno ugledala svjetlo dana. Od danas se u dućanima i web shopovima mogu pronaći Vans tenisice s temom Harryja Pottera. Kolekcija se sastoji od nekoliko različitih modela tenisica, a svaki od modela ima i tematiku jednog od doma iz serijala. Ravenclaw, Hufflepuff, Gryffindor i Slytherin jednako su zastupljeni, a svaki dom možeš pronaći na drugom modelu Vansica. Od klasičnog slip on modela preko Autenthic niskih platnenih tenisica i Era modela do visokih Sk8-Hi Vansica – sve su tu kako bi svi mogli pronaći nešto za sebe.

via GIPHY


Kolekcija se sastoji od sveukupno 8 tenisica, a dobra je vijesti da ih možeš kupiti i u Hrvatskoj! Dostupne su u ShoeBeDo dućanima i na njihovom web shopu. Kako izgledaju svi modeli i koje su im cijene, možeš pogledati u nastavku:

Cijena: 569,00 kn

Cijena: 569,00 kn

Cijena: 569,00 kn

Cijena: 679,00 kn

Cijena: 649,00 kn

Cijena: 729,00 kn

Cijena: 749,00 kn

Cijena: 829,00 kn


Koje su tvoj favorit?

Foto: Imdb/ webshop shoebedo.com/hr / Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[WOW] Otkriven je izgled tenisica iz Vans kolekcije inspirirane Harryjem Potterom!

Spoj Harryja Pottera i Vans tenisica? Službeno je najavljeno da će se ova suradnja dogoditi!

Pojavio se novi viralni izazov u kojem sudjeluju vlasnici Vans tenisica i pokušavaju razriješiti misterij!

Suradnja kolekcija novo tenisice harry potter vans

Još vijesti