Slika nije pronađena

Ako u shoppingu gledamo etiketu, to je onda zato da vidimo koja je veličina i koja je cijena – i to je to. Ispada da u Zari one skrivaju još jednu jako korisnu informaciju koja većini još uvijek nije poznata. Ovo će ti olakšati sljedeći shopping.

Zaru ili voliš ili ne voliš, ali ako ju voliš, ovo će ti biti jako korisna informacija. Nije najbolji odabir za kompletan shopping, ali ima nekih stvari koje se u ovom dućanu itekako isplati kupiti. Općenito u shoppingu pokušavamo nositi što manje odjevnih komada u garderobu jer nam se ne da 30 puta presvlačiti, ali nekada je to potrebno jer itekako fulamo veličine. Čak ako u istom dućanu uzmeš dvoje različite hlače u istoj veličini – one će biti drugačije. Kako je to moguće? Ne znamo, ali znamo kako taj problem riješiti kada kupuješ u Zari. Srpska Youtuberica Lea Stanković otkrila je nešto jako korisno.
 

@lastankovic

ZIVOTNI LIFEHACK

original sound - Lea Stankovic

 

Na etiketama odjeće kupljene u Zari postoji kraj veličine još jedan dodatak, neobičan simbol na koji do sada sigurno nisi obraćala pažnju. Obično je na desnoj strani i nekada je to kvadratić, nekada krug, a nekada trokut. To je znak koji otkriva je li veličina baš tog komada realna, veća ili manja od standarda.

Tako kada je trokut, to znači da je veličina tog odjevnog komada manja od standardne veličine, kada je krug to znači da je veća od standardne veličine, a kada je kvadrat to znači da je veličina realna. Prati ove simbole i trebat ćeš isprobavati manje stvari ili ćeš manje griješiti ako kupuješ online.

Pogledajte još:

[OMG] Trapke s prorezima na dijelu koji cure ne žele baš pokazivati svima – Zara je nadmašila samu sebe

Ovaj mjesec dolazi Zara šminka! Najavili su svoju prvu makeup kolekciju - evo što će sve biti u njoj

Napokon je stigao u Hrvatsku – još jedna online trgovina za odličan shopping

zara odjeća shopping hack veličine odjeće

Još vijesti