NikkieTutorials

Zara svoje kupce svaki puta uspije oduševiti iznova. Isto tako je sada oduševila make up artisticu NikkieTutorials koja je isprobala jedan od njihovih noviteta, a kada ona kaže da je nešto dobro, onda zaista i je!

Nedavno smo pisali o novoj Zarinoj haljini koja će vjerojatno pokrenuti ludilo, a sada je u pitanju njihov novi puder za kojeg je svoju recenziju dala i make up artistica, NikkieTutorials. Snimila je video u kojem je isprobala Zarin novi puder, a na početku kada ga je tek stavila nije bila baš oduševljena. Napomenula je da je puder dosta suh i matiran, ali je ubrzo promijenila mišljenje.

 

@nikkietutorials raise your hands if a ZARA employee was ever rude to you! #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials

 

Nakon što ga je stavila, napravila je tranziciju gdje se na kraju prikazala s full glam šminkom i rekla je kako je apsolutno oduševljena Zarinim puderom, a to se može i vidjeti! Njezin završni rezultat izgleda predobro, a puder se odlično uklopio s ostatkom šminke.

Zarina haljina Zara ima novu haljinu u kolekciji koja je nasljednica viralne ružičaste - kreće opet ludilo?

Mnogi bi mislili da se radi o nekom skupocjenom puderu s obzirom na to kako dobro izgleda, ali u ovom slučaju to zaista nije tako. Osim toga, i sama Nikkie je rekla kako uopće nije očekivala da će biti ovako dobar – pogotovo jer joj se na početku nije činio najboljim.

Modni outfiti Dućani s odjećom koje ćeš OBOŽAVATI ako voliš kupovati u Zari – ovi su joj jako slični

zara puder oduševljenje nikkie tutorials

Još vijesti