Slika nije pronađena

Vans u zadnje vrijeme ima sve više zanimljivih suradnji. Nakon što su kreirali kolekcije u suradnji s Harry Potterom i Marvelovim Avengersima, sada su objavili još jednu. Ovog puta surađuju s Disneyjem i kreirali su kolekciju s temom klasika 'The Nightmare Before Christmas'.

Ovu suradnju nitko nije očekivao, zbog čega je oduševljenje još i veće. Vans je na svom Instagramu, kao i na službenoj stranici, najavio sljedeću kolekciju koju spremaju. Na njoj su još jednom surađivali s Disneyjem, a ovog puta je tema veliki klasik iz 1993. godine, animirani film 'The Nightmare Before Christmas'.Kako bi skroz bili u temi, Vans je cijelu kolekciju tenisica prilagodio temi dodavanjem različitih detalja na tenisicama i oslikavanjem. I ovog su puta uključeni različiti modeli tenisica – od visokih do niskih klasičnih, ali i slip on.


Isto kako je bilo i s Harry Potter kolekcijom, tako se i ovog puta ne zadržavaju samo na tenisicama, već je tu i kolekcija odjeće i ruksaka.


Cijela je kolekcija natrpana crtežima i ilustracijama, od bundeva do legendarnih likova kao što su Zero, Evil Brat 3, Sally ili Jack Skellington.


Odlično je i to što fanovi neće morati dugo čekati kako bi kupili nešto od svega ovoga. Kolekcija izlazi već ovog vikenda, a iako Vans još nije službeno objavio cijene, može se očekivati da će one biti kao i do sada kada su u pitanju ovakve kolekcije, što znači da će cijene tenisica biti oko 70-75 dolara (oko 470-500 kn).


Foto: Imdb/ Instagram/ Vans promo

M.T.

Pogledajte još:

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice

Pojavio se novi viralni izazov u kojem sudjeluju vlasnici Vans tenisica i pokušavaju razriješiti misterij!

Jesi li više tip za starke ili vansice? Saznaj što tvoje tenke govore o tebi

Suradnja the nightmare before christmas kolekcija jack skellington tenisice vans

Još vijesti