Slika nije pronađena

Zara se dokazala svojim parfemima. Njih imaju već dugo vremena, a svi koji su ih probali hvale mirise, a neki su čak vrlo slični puno skupljim poznatim parfemima. Cijene njihovih parfema su itekako pristupačne, a kakva će biti situacija sa šminkom?

Službeno je najavljeno, vrlo brzo stiže Zara Beauty! Radi se o Zarinom makeup brendu koji na web shopove i u neke dućane dolazi 12. svibnja. Očekivanja su velika, a mogla bi biti ispunjena, jer Zara se nije igrala, za ovaj je pothvat osigurala suradnju s legendarnom vizažisticom Diane Kendal. Kolekcija s kojom izlaze na tržište će imati sve i svašta: ruževi za usne, sjajila, lakovi za nokte, bronzeri i još puno toga! Ono što je super i što će za mnoge biti veliki plus je da su svi proizvodi cruelty free i da se pakiranja nakon što ih iskoristiš do kraja ne trebaju bacati već se mogu napuniti s novim proizvodom tj. punjenjem, koje će se također moći kupiti u Zari i bit će jeftinije.

Očekivano, cijene neće biti visoke. Ako će proizvodi ispuniti očekivanja, neće biti problem dati koju kunu više. Svi su proizvodi već spremni na njihovoj stranici i možeš ih sve pregledati. Imaju ogroman izbor boja i nijansi, svatko će moći bez problema pronaći nešto za sebe, od neutralnih tonova do onih malo upadljivijih. Samo će lakova za nokte imati u 39 nijansi!

U kolekciji ima svega, a s obzirom na to koliko je brend Zara omiljen među djevojkama svih godina, ovo bi mogao biti pun pogodak, ako samo proizvodi budi toliko dobri koliko je najavljeno. S obzirom da će 12. svibnja doći u samo neke Zarine dućane, oni koji žele isprobati kolekciju, imaju najbolje šanse ipak ju uhvatiti na webshopu.

Pogledajte još:

Novi i sve veći trend u farbanju kose: Ovaj je samo za one najhrabrije, ali izgleda odlično!

Od Catricea do Max Factora: Pregled nove šminke koja nam dolazi u dućane ovog proljeća!

Novi trend u iscrtavanju usana: Nije bitno da izgledaju veće, već da bude oblik kakav ima Bratz lutka

šminka zara beauty kolekcija novo zara

Još vijesti