Hailey Bieber

Nešto što većina cura mrzi je kada po ljetu izgore po licu od jakog sunca. To sada ne bi trebao biti problem jer je to trend koji se najavljuje za ovo ljeto. No, to i dalje ne znači da se samo tako izlažeš na suncu zato jer se ovaj trend radi uz pomoć šminke!

Sve što ti treba da budeš u trendu ovog ljeta je jedno rumenilo! Naime, trend za kojeg se misli da će biti veliki hit ovog ljeta je vezan uz rumenilo, odnosno efekt izgorjelog lica na suncu. Kako piše Glamour, u trendu je efekt izgorjelog lica na suncu kojeg cure rade kod kuće i to s najobičnijim rumenilom.

 

 

 

 

Rumenilo ne stavljaju samo na obraze gdje se ono inače stavlja, već i na područje ispod očiju prema nosu, gdje inače svi i najčešće izgorimo po ljetu zbog jakog sunca. Uvijek po ljetu izbjegavamo sunce kako ne bi izgorjeli po licu, a to je sada veliki trend kojeg ćemo, vrlo vjerojatno, viđati svugdje. Kako se vama sviđa ovaj trend i hoćete li ga koristiti?

Sviđa li ti se trend izgorjelog lica od sunca?

Ukupno glasova:

Prikrivanje podočnjaka Cure više ne koriste korektor za sakriti podočnjake - drugi proizvod to radi bolje

Slika nije pronađena Staviti rumenilo na vrhove obraza dok se smiješ nije pravilan način – ima bolji koji će ti 'podignuti' lice

 

rumenilo trend Ljeto ljetno sunce izgorjelo lice

Još vijesti