Mango haljina

Mala crna haljinica koja djeluje prilično obična i jednostavna, ali je ona haljina koja zaustavlja poglede i zbog koje će svi tvoji bivši plakati kada te vide u njoj. Jedna ju je cura pokazala na TikToku i sada ju svi žele.

Ona haljina zbog koje će svaki dečko koji te odbio to gorko požaliti. „Osvetničku“ haljinu je proslavila princeza Diana kada se pojavila u maloj crnoj haljini u kojoj je izgledala tako dobro, a sasvim slučajno ju je nosila baš na dan kada je njen muž priznao da ju je prevario. Ta je haljina bila njen način da mu pokaže što je izgubio. I tako je postala popularna „osvetnička“ haljina.

Od vjenčanice do maturalne haljine Od stare vjenčanice iz second handa do bajkovite haljine za maturalnu: 17-godišnjakinja je sve oduševila

Jednu koja bi se mogla svrstati u tu kategoriju trenutno u svojoj ponudi ima Mango. Haljina je postala hit na TikToku. Zapravo se radi o crnoj, jednostavnoj, haljini, ali s nekoliko detalja koji će učiniti svoje kada ju obučeš.

 

@kl.tips Try on posted ✨ #newinmango #revengedress #blackdress New in mango #mangocollection #mangodress #datenightoutfit #dateoutfit #outfitideas #pourtoii #fypシ #fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce - AMARNI

 

Prilično visok prorez je ukrašen čipkom da bude još više seksi, a na predjelu prsa ima ugrađen grudnjak i strukturu zbog koje će ti grudi izgledati posebno dobro kada ju obučeš. Video djevojke koja ju je pokazala u dućanu je postao viralan, a kasnije je pokazala i kako haljina stoji. Savršeno!

 

@kl.tips Replying to @Joannapcharles #newinmango #revengedress#mangocollection#blackdress#mangodress#datenightoutfit#dateoutfit#outfitideas#pourtoii#silkdress#fypシ#fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce - AMARNI

 

Ono što je zanimljivo je da cijena haljine i nije baš mala, ali curama to ne smeta i nestaje iz web shopova brzinom munje, a čak je i na hrvatskom Mangu već rasprodana jedna veličina. Haljina je elegantna, ali i zavodljiva, a izgleda da je to kombinacija koja je pogodila točno u sridu. Definitivno je posebna i podsjeća malo na viralnu Zara haljinu od prošle godine koja se pojavila isto u ovo doba godine.

zara Manija za haljinom iz Zare – cure su poludjele za jednim novim modelom koji se pojavio u dućanima

mango Svečana haljina viralna haljina osvetnička haljina popularna haljina mala crna haljina moda Viralno