Galerija Mango haljina Mango haljina - 1 Mango haljina - 2 +2 Mango haljina - 3

Ovu su haljinu svi poželjeli nositi na svoje svečano događanje, koje god ono bilo. Rasprodala se munjevito, postala viralni hit na društvenim mrežama, a sada ju je Mango vratio u svoj asortiman, s malom izmjenom.

Nakon ljubičaste je došla ružičasta pa plava, a sada je tu bijela! Mango je sve oduševio kada je ovog proljeća u prodaju došla svečana ljubičasta haljina. Haljina je bila divna, jednostavna, a opet ne tako obična zbog detalja na njoj. Drugi dućani sličnog cjenovnog ranga nisu imali ništa slično, a svi su se u nju zaljubili i tako je u tren oka završila rasprodana.

Ljetni outfit Modni trendovi koje je TikTok proglasio staromodnima: Ovih 7 komada se više ne nose

Postala je viralna na društvenim mrežama i u tren oka ju je htjela svaka djevojka. Kada su vidjeli da su za haljinom svi ludi, izbacili su ju i u drugim bojama. Ona u jarko ružičastoj boji je također oduševila mnoge, pogotovo što je u zadnje vrijeme posebna pomama za ružičastom odjećom zbog „Barbie“ filma.

 

 

I opet je haljina završila rasprodana u rekordnom roku. Sada je Mango opet pustio u prodaju ovu haljinu, ali u novoj boji. Ovog je puta bijela! Kako izgleda sa svih strana možeš najbolje vidjeti na fotkama u galeriji iznad. Jedan od razloga zašto je haljina tako brzo rasprodana se skriva i u tome da se radi o dupe proizvodu daleko skupljeg brenda. Istu takvu, u bijeloj boji, ima brend A.L.C. i haljina košta 695 dolara.

 

@hannithefee Girls, run to @Mango 💜#pleateddress #trending #fypシ #mangodress ♬ ESCAPISM X PROMISCUOUS - ALTÉGO

 

Haljina je idealna za različita svečana događanja, osim naravno vjenčanja. Izgleda da su svi oduševljeni načinom na koji stoji na tijelu i kako laska silueti. Iako je u Mangu, cijena joj nije baš toliko mala, no ako ćemo se voditi reakcijama na haljinu do sada, izgleda da se isplati jer se nitko nije žalio.

Ljetne haljine iz Stradivariusa: 15 haljina idealnih za nositi svaki dan Stradivarius ljetna haljina Stradivarius ljetna haljina - 2 Stradivarius ljetna haljina - 3 +12 Stradivarius ljetna haljina - 4

mango viralna haljina viralna ljubičasta haljina u bijelom izdanju Moda u trendu Svečana haljina

Još vijesti