Slika nije pronađena

Pod uvjetom da voliš ovakav stil, nova haljina u Zarinoj kolekciji bit će ostvarenje tvojih snova. Cure su izgubile glavu za njom jer izgleda wow, a stoji još bolje.

Svako toliko pojavi se neki komad odjeće za kojim krene ludnica. I čini nam se da u 9 od 10 slučajeva taj komad bude iz Zare. Kao da uvijek pogode točno u sridu. Prate trendove i za puno manju cijenu naprave verzije odjeće koje se tada nose, a koje imaju veliki poznati brendovi. Većina nema novaca za njih, ali zato je tu Zara da nas spasi. Sada su se svima oči zalijepile za haljinu iz nove kolekcije. Prava Barbie haljina. Elegantna, proljetna i ženstvena. Ako su to riječi koje ti se sviđaju, svidjet će ti se i ova krasotica.

@katiecung @audreyrivet and I will match for @kara_bino ‘s wedding!!!! #fashion #style #zara #styletips #outfitideas gee - ‘•.¸♡♡¸.•’

Haljina je postala viralna, a ako je još i ima u dućanima, neće dugo. Radi se o ružičastoj slip haljini koja ide do gležnja. Vrlo je jednostavna i minimalistička, ali iako na prvu nema ništa posebno, kada ju cure isprobaju, izgleda predivno. I napravi im nešto za grudi da ih dodatno naglasi. Jedina je loša strana što zbog toga što je od takvog materijala da će se vidjeti ako pojedeš jedan kolač previše. Ali ako ti to ne smeta, onda ova haljina nema negativnih strana.

Pogledajte još:

Odjevni komadi koji ti trebaju u ormaru za proljeće

Kakvu torbicu trebaš nositi s obzirom na svoj oblik tijela?

Tenisice koje će biti u trendu ove godine – 5 modela koje ćemo svi htjeti na nogama

Moda viralna haljina zara ružičasta zara haljina haljina

Još vijesti