Galerija Svečana haljina H&M haljina - 7 H&M haljina - 5 +4 H&M haljina - 3

Iako je blagdanska sezona još prilično daleko, cure su spremne. Svi kupuju haljinu koja izgleda savršeno za božićne blagdane i sva posebna događanja koja ćeš tada imati.

Bijela svečana haljina je izgleda osvojila sve! Ne prestaje se pričati o njoj, a iz dućana se grabi brzinom munje. Radi se o haljini koja izgleda idealno za različita događanja tijekom blagdanske sezone koja nam se približava. Bilo da ideš na neki party za Božić ili ti treba nešto lijepo i svečano za doček Nove godine.

Lola Tung Lola Tung iz „Summer I Turned Pretty“ u najljepšoj „goloj“ haljini ikad

Ova je haljina predivna! Osim u blagdansko vrijeme, lako može proći i kao haljina za druga svečana događanja kada je hladnije. Ima duge rukave, ali se ne čini kao haljina u kojoj će ti biti previše vruće. Ono što ju je „prodalo“ je njena stražnja strana i velika crna mašna.

 

@vjennifernguyen cutest holiday dress from @H&M #holidaydress #holiday #christmas #hm #dress #fashion #ootd #fyp #foryoupage #ootd #shopping ♬ origineel geluid - 𝐒𝐏𝐄𝐃𝐂𝐕𝐒𝐌𝐈𝐂𝐒

 

Izgleda odlično i stoji odlično. Fit joj je više opušten, nije skroz uska. Što je za blagdane možda i dobro jer ne želimo da nam se vidi koliko smo pojeli kolača i francuske. Čini se kao da su apsolutno svi poludjeli za ovom haljinom jer na H&M-ovom web shopu nema više niti jedne. Da, haljina je iz H&M-a, a iako je web shop po pitanju ovog artikla presušio, u nekim se dućanima uživo još može naći.

 

 

Izgleda spektakularno! Ako ti se pak ne sviđa to što je šira, možeš ju u struku stisnuti tako da preko staviš remen. To može biti neki bijeli ramen, šljokičasti, ili crni od materijala kakva je i mašna. No, s obzirom da je dosta kratka, paše joj to što je šira. U galeriji iznad možeš vidjeti malo bolje kako izgleda!

U potrazi za jesenskim haljinama: 15 toplih i slatkih haljina za svaki dan Jesenska moda Bershka haljina Bershka haljina +12 Bershka haljina

 

haljina Svečana haljina viralna haljina H&M haljina s tiktoka Moda modni trend u trendu haljina za blagdane Haljina s mašnom

Još vijesti