Galerija Bershka haljina - 7 Bershka haljina - 3 Bershka haljina - 5 +3 Bershka haljina - 4

Svako se toliko izdvoji neki komad odjeće koji postane hit na društvenim mrežama i završi rasprodan. Takvu je sudbinu imala i jedna slatka haljina iz Bershke.

Mala crna haljina je komad koji ti u ormaru može dobro doći. Ovakvu haljinu možeš nositi u najrazličitijim prilikama. Pod uvjetom da si cura koja voli nositi haljine. Mala crna haljina ne mora biti obična i jednostavna, već može biti i nešto poput ove haljine iz Bershke koja je mnogima zapela za oko.

Patricia Stainer Cura je podijelila da je na svojoj maturalnoj izgledala kao žena mafijaša – i prije nego je to postalo hit

Radi se o mini haljini od tafta koja izgleda kao komad koji se može nositi i za primjerice Valentinovo, za izlaske ili za rođendan, a može proći i kao haljina za maturalnu ako ne želiš nikakve duge i previše svečane haljine.

 

@mawilly__ this Bershka dress🖤🤍 so beautifull #bershka #bershkastyle #bershkahaul #bershkaoutfit #bershkacollection #bershkasale #shopping #haul #fashion #outfit #bershkadress #dress ♬ original sound - Itzbreezy®

 

Onaj je tip haljine koji ima napravljen dizajn tako da ti vizualno naglasi bokove i učini struk manjim. Dodatan plus i ono nešto ekstra zanimljivo joj daje i mašna na leđima. Haljina je po mišljenju mnogih savršena, a da se s tim slaže puno cura govori činjenica da je trenutno rasprodana u mnogim državama, uključujući u Hrvatsku. Jedina je nada curama da će ju netko vratiti i da će ju tada uspjeti uhvatiti – nikad se ne zna. Bolje ju možeš pogledati u galeriji iznad.

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

Bershka haljina mala crna haljina Svečana haljina oduševila u trendu hit haljina Moda

Još vijesti