Adidas i Gucci

Među najpopularnijim modnim komadima ove godine su se posebno istaknule one od Adidasa. No, to nije bila samo njihova zasluga, već i zasluga popularnog i luksuznog svjetskog brenda s kojima su ostvarili suradnju.

Adidas x Gucci Gazelle su jedne od najpopularnijih modnih komada ove godine! Zauzele su čak drugo mjesto najpopularnijeg komada prema izvješću kojeg je napravio Lyst. To mjesto su zauzele prema određenim kriterijima prema kojima oni sastavljaju svoja izvješća. Neki od kriterija su spominjanja na društveni mrežama, generalna prodaja i potražnja tih komada, pretraživanja tih modela općenito, prodaje u njihovoj aplikaciji, prikaze na naslovnim stranicama društvenih mreža.

 

 

Upravo prema tome su sastavili popis najpopularnijih modnih komada do ljeta ove godine, a ovaj model tenisica se pronašao na drugom počasnom mjestu. Taj model Gazella dolazi u raznim bojama i modelima, a upravo zbog toga su široko rasprostranjene jer svatko može naći onaj koji njemu najbolje odgovara.

 

 

Na tom popisu se nalaze i drugi luksuzni brendovi poput Balenciage koja je zauzela prvo mjesto Louisa Vuittona, Prade, Diora, Valentina, Monclera i mnogih drugih.

Adidas tenisice Tenisice koje dokazuju da moda nije sve što je lijepo – nekada su bile hit, ali ne želimo da postanu opet

Tenisice Imaš nove tenisice i želiš ih fotkati? Uz ovaj trik će ti najbolje ispasti

adidas guci gazelle popularne tenisice najpopularniji komadi tenisica

Još vijesti