Adidas tenisice

Možda Sambe više nisu glavni hit, ali retro tenisice se i dalje nose, tako da ako si i pala pod ovaj trend i kupila Sambe, nemoj se zabrinjavati. I dalje su tu, i dalje se nose, ali ne više toliko kao prije par mjeseci.

Kada su se počele nositi Adidas Samba tenisice, bila je tolika navala da je bilo skoro pa nemoguće uhvatiti modele u najpopularnijim bojama. I dalje ih cure vole i možeš vidjeti da se modne influencerice ne skidaju iz njih. S razlogom. Sambe super idu na različite odjevne kombinacije i čine se kao idealne tenisice za ljeto. Neće ti se noga toliko u njima ugrijati kao što bi da nosiš neke glomaznije tenisice.

 

 

Iako su super, popularnost im sve više i više krade jedan novi model. Polako Sambe padaju po popularnosti, a njihovo mjesto zauzima model Campus. I dalje se radi o retro modelu tenisica koje imaju vrlo sličan štih kao i Sambe, ali su izgledom nešto drugačije.

 

 

Pogotovo su popularne one u zelenoj boji!

 

 

Cure ih nose na najrazličitije odjevne kombinacije – od traperica, s čarapama koje se vide do kombinacijama s haljinama. I u svakoj izgledaju dobro.

 

 

Iako su zelene, što nije baš boja koju ćemo obično birati kada su u pitanju tenisice, ovaj model u zelenoj boji izgleda itekako dobro i kao da se slaže dobro uz baš sve.

 

 

Ukoliko nisi još skočila na „Samba vlak“, došao je drugi na koji se možeš ukrcati. Između ova dva modela, teško je odabrati samo jedan!

Tenisice Kako očistiti stare bijele tenisice da izgledaju kao nove – jedna cura ima metodu koja radi savršeno

Tenisice Tenisice koje neće tako skoro izaći iz mode: 7 modela koji samo postaju sve popularniji

tenisice adidas samba campus popularne tenisice retro tenisice Moda u trendu kakve se tenisice nose

Još vijesti