Tenisice

Nema sumnje, prijašnjih su godina najpopularnije tenisice bile Nike Air Force. Furali su ih svi i to na sve. Svaka ih je influencerica imala na nogama. Ove godine stiže promjena jer je sve više popularan jedan Adidas model tenisica.

Kada svjetski poznati modeli poput Kendall Jenner ili Belle Hadid krenu nešto redovito nositi, dobre su šanse da će upravo to postati novi trend. I tako je bilo i ovaj put. Već smo prošle godine mogli vidjeti slavne cure u Adidas tenisicama, a Vogue, najveći modni časopis svih vremena, sada je to i potvrdio da će to biti hit tenisice 2023. godine. Radi se o Adidas Samba modelima.

 

 

Izgledaju retro i vjerojatno ih je i tvoj tata nosio u mladosti, a sada ćeš ih nositi i ti! Ne radi se o novom modelu, već se vraća u modu nakon nekoliko desetljeća penzije. Nose ih modni influenceri na street style fotkama, a i pojavile su se na modnoj pisti. Postaju sve popularnije, a na nekim Adidas web shopovima su već i rasprodane.

 

 

Na prvu te izgledom možda neće osvojiti, ali mogle bi ti prirasti srcu kada vidiš kako stoje na drugima i kakvih sve modela ima. Bijele, crne i bež su one najklasičnije, ali ima ih i u drugim bojama, poput crvene.

 

Mogu se nositi na svašta, a posebno će biti dobre za svakodnevne outfite. Na široke traperice, kratke hlačice, široke poslovne hlače, suknje…ma idu dobro na sve.

 

 

Izgleda da je vrijeme da se pozdravimo s Forsicama. Bile su nam drage i služile nas godinama, ali ipak, oni koji prate trendove i žele biti odjeveni po zadnjoj modi, okreću se Sambicama.

 

 

Zimski outfit Stilisti predviđaju koji će se modni trendovi nositi 2023. – kažu da ćemo ove viđati posvuda

tenisice Moda u trendu vogue 2023. najveći trend najpopularnije predviđanje adidas samba

Još vijesti