Galerija Taylor Swift New Balance 550 - 1 New Balance 550 - 2 +3 New Balance 550 - 3

Ma nikakve Adidas Sambe niti Nike Air Forsice! Ove jeseni će svi izgleda nositi tenisice kakve nosi Taylor Swift. Već vlada pomama za njima i prilično brzo nestaju s web shopova. Evo koji je to model ona odabrala.

U tren oka su skinule s trona popularnosti sve ostale modele. Trenutno svi žele New Balance tenisice. I to samo zato jer ih je nosila Taylor Swift na NFL utakmicu o kojoj se ne prestaje pričati posljednjih dana. Ona je odabrala crveno-bijeli model s crnim detaljima i to je onaj kojeg svi žele. Tenisice se kratko vide na klipićima i na fotkama, a budnom oku fanova je sekunda bila dovoljna da ih prepoznaju i pronađu na web shopovima. Radi se o New Balance 550 modelu.

 

 

Tenisice su unisex model, a koliko su upravo cure izgubile glavu za njima najbolje pokazuje stanje na web shopovima. Svi manji brojevi, kakve često i nose cure, su posvuda rasprodane ili se brzo prodaju.

 

@nfl p solid day for the two of them 🫡 #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl ♬ original sound - NFL

 

Taylor je bila u cijelom crveno-bijelom outfitu, a tenisice su bile točka na i. Vjerojatno su se mnogima dopale i zato što su nosive uz milijun kombinacija, a to što su crvene, ne dolazi toliko do izražaja pošto se radi samo o crvenim detaljima.

 

 

Model je idealan za jesen! New Balancu kao brendu već neko vrijeme raste popularnost među modnim influencerima, a ovo bi im samo moglo zacementirati titulu najpoželjnijih jesenskih tenisica.

Tenisice Pranje tenisica kakvo još sigurno nisi vidjela – jedna je cura pronašla neobičan način koji funkcionira

Shoe Cleanique - 21 Raj za ljubitelje tenisica: Bili smo u Shoe Cleaniqueu! Evo kakvi su naši dojmovi o novom dućanu s tenisicama

Taylor Swift hit tenisice popularne tenisice new balance kakve je tenisice nosila taylor swift crvene new balance

Još vijesti