Galerija Recreated - 15 Recreated - 12 Recreated - 22 +20 Recreated - 2

U Zagrebu se na Trešnjevci skriva jedan dućan koji bi se mogao svidjeti svim ljubiteljima tenisicama. Imaju poznate brendove po nižim cijenama, a usput rade i dobru stvar za okoliš. Upoznaj Recreated!

Recreated nisu razvikani koliko bi trebali biti i vrijeme je da tu nepravdu ispravimo. Poznati su sigurno ljudima koji su veliki ljubitelji tenisica, ali mogli bi biti zanimljivi i tebi. Imaju brdo tenisica po pristupačnijim cijenama nego ostali dućani, a to uspijevaju raditi tako što spašavaju tenisice koje bi inače završile na otpadu. Nemoj misliti da se radi o tenisicama koje su uništene ili koje imaju neku grešku, sada ćemo ti objasniti što to oni rade i zašto ih danas ili sutra trebaš posjetiti.

Tko su Recereated?

Na adresi Nova cesta 68 na zagrebačkoj Trešnjevci smjestio se jedan mali dućan koji ti možda ne bi niti upao u oko ako ne pogledaš na tu stranu kada prolaziš. Radi se o dućanu s tenisicama, ali oni nisu običan dućan. Oni su dućan koji promoviraju održivost i „slow fashion“. Žele smanjiti količinu otpada i onečišćenja i rade to na način da „spašavaju“ tenisice. Kod njih završava reklamacijska obuća iz raznih dućana koja je vraćena jer ima neke sitne nedostatke ili oštećenja. Oni tu obuću otkupe, uklone nedostatke i poprave što treba, očiste, dezinficiraju – sve! I onda ju prodaju po sniženim cijenama. Kada pogledaš tenisice kod njih, ne bi nikada rekla da je to komad koji je imao neku grešku. Win-win! Win za tebe jer si kupila tenisice po nižoj cijeni, a win i za okoliš.

 

 

Zašto Recreated trebaš posjetiti danas ili sutra?

Ovaj vikend, petak i subotu imaju događanje „September drop“, rasprodaju obuće iz svog skladišta. Cijene su već i sada niže nego u dućanima, a za vrijeme petka i subote imaju i dodatan popust od 10% na sve modele koje prodaju. U petak (8.9.) ih možeš posjetiti do 21h, a u subotu (9.9.) do 16 sati. U ponudi imaju popularne brendove poput Nike, Adidas, Puma, New Balance, Timberland ili Converse.

Recreated - 19

Bili smo tamo – kratki izvještaj isplati li ih se ovog vikenda posjetiti ili ne

Otišli smo iz prve ruke vidjeti kako to izgleda i kakva je ponuda te isplati li se potegnuti do Trešnjevke. Isplati! Ukoliko ti trebaju nove tenisice, onda će ti ovo doći „k'o naručeno“. Ponuda je odlična, imaju dosta izbora, različitih modela i različitih brojeva, za cure i za dečke. Od popularnih Nike Air Force modela, preko klasika kao što su starke pa sve do sportskih modela. U dućanu pomaže to što su tenisice na policama posložene po veličini pa tako samo trebaš pronaći svoju veličinu i vidjeti koje modele imaju za tebe. Cijene variraju – pronašli smo tenisice za svega 30 eura, kao i one za 60 eura, no i dalje su jeftinije nego u dućanu. Neke su snižene i više od 50 % nego što im je originalna cijena. U potrazi za oštećenjima na tenisicama, nismo pronašli NIŠTA. Obnovili su ih i sredili, nećeš kupovati oštećenu robu, oko toga nema straha.

Recreated - 5

Svake sezone održavaju „drop“ kada imaju ovakvu veliku rasprodaju, ali možeš ih na istoj, ranije spomenutoj, adresi posjetiti i ostatak dana u godini. Oko možeš baciti i na web shop i vidjeti kakvu ponudu imaju i tamo. Osim prodaje tenisica, također mogu personalizirati neke tvoje tenisice, obnoviti boju na njima ako su s nošenjem i godinama uništene ili ti ih i obnoviti – jer svi znamo kako je nekada teško rastati se od omiljenih tenisica. Možda ti ih uspiju spasiti! U galeriji iznad ti izdvajamo modele kakve ćeš pronaći ako se zaputiš do njih ovih dana.

 

@buzzin_nova Skoči na Teen385 portal i saznaj po čemu je to ovaj dućan jedinstven! #recreated #septemberdrop #tenisice #fyp #teen385 #buzzin_nova #zagreb #trending #fypシ ♬ 24K Magic - Bruno Mars

 

 

tenisice recreated Zagreb dućan s tenisicama september drop izvještaj jeftinije tenisice adidas nike air force converse puma budi in uz teen ljubitelji tenisica

Još vijesti