Slika nije pronađena

Vrijeme je za promjenu tenisica, a ako su ti dosadile tvoje Forsice, trebaš znati koji je to novi model tenisica sve više i više popularan u zadnje vrijeme.

Celebovi i influenceri vole tenisice, a jedno vrijeme kao da su svi nosili Adidas Stan Smith, a nakon toga su društvene mreže preplavili outfiti s Nike Air Force modelom. Hoće li ovaj novi model za kojim su svi sve više ludi moći skinuti s trona Air Force? Model je dosta sličan ovom posljednjem, ali ipak nešto drugačiji, i radi se o skroz drugom brendu, opet se vraćamo na Adidas. Ovog je puta u pitanju Adidas Forum Low.

Izgledaju malo pomalo retro, ali ako ih usporediš s popularnim 'Najkicama', vidjet ćeš da se radi o vrlo vrlo sličnom modelu, a jedina velika razlika, osim druge marke, je čičak koji ove imaju. Celebovi čije outfite uvijek svi gledaju nose ove tenisice sve češće. Kendall i Bella Hadid uvijek među prvima imaju sve popularno, a isto je i ovog puta.

Ovo nije nikakav novi i drugačiji model, zapravo se radi o vraćanju starog Adidas modela koji je tu već neko vrijeme, ali je pao u zaborav.

Hype za ovim tenisicama sve više raste, a ide im u korist i to što izgledaju kul na gotovo svim odjevnim kombinacijama. Već vidimo da će nam uskoro kolekcija tenisica izgledati ovako:

Koje ti biraš: Nike ili Adidas? Ili oboje?

Pogledajte još:

Nike fejlao novom serijom tenisica - zbog jedne greške su se gadno izblamirali

Emina je pravi hit u regiji i svi žele da im crta po tenisicama! Kada vidiš njene kreacije, bit će ti jasno i zašto

Najskuplje tenisice na svijetu – jedne su se upravo prodale za preko 11 milijuna kuna! [FOTO]

tenisice forum low adidas popularne tenisice

Još vijesti