Cuff narukvice

Nekad je u trendu bilo nanizati što više metalnih narukvica na ruku – minimalizam who? Tad je svaki pokret ruke bio popraćen šuškanjem metala. Kako bi se izbjegla buka, netko se pametan kasnije sjetio spojiti sve te silne narukvice u jednu.


Jedan nas je noviji trend podsjetio na te dobre stare metalne narukvice. Ako je suditi po modnim pistama, ove će godine ruke mnogih ljubitelja trendova krasiti predimenzionirane, takozvane cuff narukvice. Upravo bi one mogle postati jedno od sredstava isticanja u masi kad su modni dodaci u pitanju. No, neće samo narukvice biti predimenzionirane:

 

 


Ovi masivni, statement komadi nakita postaju apsolutni hit među ljubiteljima mode diljem svijeta. Raznovrsnost dizajna i materijala koji se koriste u izradi cuff narukvica čini ih savršenim dodatkom za svaki stil, od casual do formalnog.

Modna influencerica Dućani s odjećom koje ćeš voljeti ako voliš Zaru i H&M – ovih 7 su jako slični njima

Bez obzira na to biraš li futuristički izgled, vintage inspiraciju, luksuzno drago kamenje ili ekološki prihvatljive materijale, cuff narukvice nude beskrajne mogućnosti u modnoj godini koja je pred nama.

 

 

 

Znaš li što je eclectic granpa modni trend? Nova modna estetika za kojom lude cure – kako se odijevati kao moderni djedica i izgledati dobro?

nakit narukvice cuff stetement trendovi

Još vijesti