Znaš li što je eclectic granpa modni trend?

Svi pričaju o novom eclectic granpa modnom trendu! Zanima te što je sad to? Nastavi čitati i saznaj jesi li više coastal grandma ili eclectic grandpa đir.

Sjećaš se Coastal gradma trenda? Ako se i ne sjećaš, zamisli sredovječnu njegovanu ženu koja opušteno šeta po obali u svojem prozračnom outfitu nježnih svijetlih tonova, s ribarskom kapicom ili slamnatim šeširićem na glavi, u udobnim natikačama ili laganim tenisicama i s malenom torbom u koju je spakirala sve svoje brige. Jesi uspjela zamisliti tu tetu? E pa ona je jedna od predstavnica Coastal grandma trenda koji je svoj vrhunac doživio u 2022. i koji je idealan za toplije mjesece.

No, izgleda da će našu opuštenu bakicu u 2024. zamijeniti Eclectic grandpa – barem u ovim hladnijim mjesecima. Kako on izgleda?

Zaviri u ormar djeda i bake!

Zamisli cool djeda kojem je svaki dan subota i odijeva se kao da ide na špicu. Ne odustaje od svojih vječnih komada koji podrazumijevaju kvalitetni sako od tvida, vuneni karirani prsluk ili pak kardigan s uredno opeglanom košuljom ispod, hlače od samta niskog struka s kaišem i sve to upotpunjeno dobrom beretkom ili šeširom u boji i kožnim cipelama kakve mladi više ni u crkvu ne nose. Sad kad si zamislila i drugog protagonista ovog članka, možda ti njegov stil i nije toliko privlačan kao kod bakice s početka. Ali vjeruj, kad se sve iskombinira s mladenačkim twistom dobiješ cool outfite poput ovih:

 

Prednost ovog staro-novog trenda za koji Pinterest predviđa veliki povratak u 2024. je ta što obuhvaća nekoliko nedavnih trendova na modnoj sceni. Sad već gotovo svi imamo barem po jedan vuneni i po jedan prsluk za odijelo u ormaru budući da je prsluk bio i ostao hit odjevni predmet zadnjih nekoliko kolekcija. O sakoima da i ne pričamo! Isto tako, košulje koje su se nosile i još se uvijek nose ispod haljina i kombinezona mogu se iskoristiti za eclectic grandpa groznicu. Oksfordice na dugačke čarape? Samo daj! Široke hlače niskog struka? Grandpa approves! Eto, i nije tako teško zavoljeti još jedan u nizu retro trend.

Hoćeš li ga isprobati?

 

 

 

 

Eclectic grandpa grandpa stil estetika moderno modna estetika u trendu Moda

Još vijesti