Slika nije pronađena

Iako je zima i nosiš hrpu odjeće na sebi i sva si omotana u toplinu pulovera, to ne znači da moraš prestati nositi omiljene komade nakita. Samo treba znati kako ih kombinirati s najdražim zimskim odjevnim predmetom – toplim puloverom.

Omiljeni look koji zimom nosimo su traperice i topli pulover, jednostavno nema bolje i udobnije kombinacije. Ova kombinaciju uvijek izgleda dobro i ne treba puno razmišljati koji pulover odabrati, jer idu na sve. Ali, postoji jedna stvar koja može biti malo zbunjujuća u toj kombinaciji, a to je koji nakit staviti. Je li bolje staviti neki veliki komad nakita ili se držati minimalizma? Što kada nosiš dolčevitu, a što kada obični pulover? Toliko pitanja... A mi ti donosimo nekoliko odgovora na ta pitanja koja bi ti mogla pomoći. S obzirom da se čini kako zima neće tako uskoro proći i da ćemo još neko vrijeme provoditi u toplim puloverima, evo kako da u svoje svakodnevne i malo posebnije lookove ubaciš nakit!
 
Naglasi nakit tako da nosiš ogrlicu i naušnice iz iste kolekcije ili s istom temom

 

 

 

 
Kada su u pitanju debeli vuneni puloveri, može se činiti kao da nema šanse da ti nakit dođe do izražaja pa ga ni ne staviš. Sljedeći put na ovakvu kombinaciju pokušaj spariti sljedeće: ako imaš naušnice i dugački lančić s istom temom ili iz neke iste kolekcije, to je savršen odabir. Ne moraju to biti komadi koji su ogromni ili šareni, i najjednostavniji nakit bez puno detalja može u ovakvoj varijanti izgledati kul.
 

Naušnice iste boje kao pulover

 

 

 

 

 

 
Ovo može izgledati toliko efektno! Pogotovo u nekim posebnim prilikama, kada trebaš izgledati malo više fensy, ali ne kao da si se previše trudila. Puloveri koji su šljokičasti i koji imaju zlatne ili srebrne niti po sebi izgledat će još bolje ako na kombinaciju dodaš naušnice koje su iste boje kao i pulover.
 
Jednobojna i tamna dolčevita postaje wow uz dodatak nakita
 

 
Čak i najobičnija, jednobojna dolčevita, može izgledati drugačije i posebnije u tren oka – samo trebaš dodati komad nakita. Bilo da si ljubiteljica naušnica ili ogrlica, sasvim je svejedno, i jedno i drugo je dobar odabir. Ako nosiš crne ili tamne dolčevite, nakit će ti dolaziti do izražaja više nego ikada. Male naušnice su nekada sve što ti treba kako bi izgledala kao prava slatkica.
 

Tanke ogrlice i narukvice su uvijek dobra ideja

 

 

 

 
S jednim se teško može pogriješiti, a to su tanke i minimalističke ogrlice i narukvice. Kao što si mogla vidjeti i ranije, nikada ne izgledaju kao višak, već daju malo posebnosti običnoj kombinaciji. Ovakvi su komadi nakita uvijek u modi i s njima možeš biti 100% sigurna da nikada nećeš fulati. Ne izgleda loše ako vire iz rukava vunenog pulovera, a lako ćeš ih spariti i s košuljama.

 

Sav nakit s fotografija, kao i veliki izbor svog drugog srebrnog nakita, možeš pronaći u Argentumovoj novoj kolekciji.
 
Nakon što je prethodna sparkling kolekcija oduševila djevojke, Argentum je proširio asortiman novim sjajnim komadima nakita. Šik srebrni zimski motivi, narukvice, ogrlice i prstenje optočeno cirkonima, kao i geometrijski statement komadi nastavljaju pričati trendi priču koja sa stilom stavlja osmijeh na lica i dodaje neodoljivi šarm zimskim outfitima. I nemoj propustiti iskoristi posebnu ponudu, popust -50% na srebrni nakit sve do 24. veljače!
 

Foto: Argentum

 

Sponzorirani sadržaj

trendovi nakit Argentum

Još vijesti