Slika nije pronađena

Možda si ne možeš priuštiti najskuplje modne dodatke kakve nose zvijezde koje pratiš, ali jedno je sigurno – možeš pronaći isto što i one nose i to u Hrvatskoj.

Kada ti fali baš ono nešto što će zaokružiti tvoj outfit ili mu dati ono nešto zbog čega će biti top, odgovor tog 'problema' skriva se često u nakitu. Minimalistička narukvica ili malo drugačije naušnice preobrazit će te u tren oka, a trebat će ti doslovno par minuta da ih staviš na sebe. Kakav nakit odabrati i kako znati što je IN? Vrlo jednostavno, samo proskrolaj Instagram profilima svojih omiljenih influencerica, youtuberica i ostalih celebrity dama. Sada smo to za tebe napravili mi i izdvojili nekoliko djevojaka koje kao da su se dogovorile i pokrenule trend. Ove se zimske sezone nose geometrijski oblici, krugovi, pahuljice, ukrasi sa zvjezdicama...a dodatan je plus ako imaju na sebi i kristaliće koji se presijavaju.

Youtuberica Niki DeMartino, koja ima YouTube kanal sa svojom sestrom Gabi, ima poseban stil, ali ove zime i ona zna da se nosi nakit i naušnice s temom geometrijskih oblika. Njene naušnice koje imaju spojene nekoliko krugova na malo neobičniji način su nešto što se počinje sve češće viđati – neki nose dizajn kakav ona ima, a mogu se nositi i krugovi spojeni jedan na drugi ako voliš dulje naušnice, a isti dizajn top je i za narukvice.

 

 


 

Još jedna poznata Insta djevojka Jordan Lipscombe ima kolekciju naušnica na koju bi mnoge cure bile ljubomorna, a u zadnje vrijeme se često može vidjeti da nosi geometrijske naušnice s temom zimskog godišnjeg doba. Na uhu uvijek ima poredanih nekoliko različitih naušnica, a neobični geometrijski oblici i naušnice s visećim sparkly geometrijskim dodacima joj nisu strane.

 

 

 

 


 

 

 

I ti možeš ove zimske sezone imati totalno kul nakit kakav furaju i Insta djevojke. One znaju što se nosi, a ako želiš biti u trendu, ovo su stilovi nakita kakve trebaš potražiti za obogatiti svoju kolekciju. Ideje koje vam donosimo u nastavku mi smo pronašli u Argentumu. Trebaš samo pratiti tri glavne teme koje će obilježiti ovu zimu, a evo koje su to:
 
1.    Šljokice
 

Šljokice jednostavno privlače poglede, bilo da želiš komad nakita koji će bliještati toliko da će oslijepiti sve oko tebe ili neki s manje blistavih cirkona, s ovakvim komadom nećeš pogriješiti. Svaka će odjevna kombinacija izgledati elegantnije uz nakit koji se presijava. Kako dolazi blagdanska sezona, ali i doček Nove godine, šljokice će preuzimati modni svijet, bit će ih posvuda, od haljina, preko cipela, do nakita. Za sve one djevojke koje su ljubiteljice minimalističkih detalja, nakit ukrašen šljokicama je super način za podignuti kombinaciju bez da sve bude too much. Privjesak na lančiću koji će se sjajiti je ponekad sve što ti treba.
 

 

2.    Geometrijski oblici

 

 
Osim šljokica koje su jednostavno neodoljive, nakit kakav će se tražiti sve više ove sezone je onaj geometrijskih oblika. Krugovi, trokuti, karike, kvadratići... ovo je bez sumnje već postao trend, a sada samo dodatno potvrđuje svoju vladavinu. Od naušnica ovakvih oblika, preko prstena do ogrlica, geometrijski oblici se tako jednostavno uklapaju u svaku odjevnu kombinaciju koju složiš. Mogu biti jednostavniji, ali i zaustavljati poglede ako imaju na sebi dodatak bisera ili cirkonića. Narukvice sastavljene od karika, naušnice s krugovima... opcija ima milijun.
 
 
3.    Pahuljice
 

S obzirom da dolazi zimska sezona, motivi kao što su pahuljice ili zvjezdice su zadnji trend u svijetu nakita s kojim ove sezone ne možeš pogriješiti. Dok čekaš da dođu prve pahulje snijega, ti svoje već sada počni nositi kao dodatak na naušnicama ili prstenu. Mladoliko, čarobno, romantično, slatko – ako je to izgled na koji ciljaš, onda su ovogodišnji trendovi u svijetu nakita kao stvoreni za tebe.

 
 
Nakit ovakve tematike i s ovim motivima možeš pronaći u novoj Argentum kolekciji. Najveći hrvatski brend nakita ni ovog puta nije razočarao, a glavnu riječ u novoj kolekciji, za zimu 2019./2020., tako ima - sjaj!
 
Geometrijske, zimske i sparkly komade možeš pronaći u svim Argentum poslovnicama, ali možeš i škicnuti što još imaju u ponudi na Argentumovoj Instagram stranici.
 
Prilog je napravljen u suradnji portala Teen385 i Argentuma.
 
 
Sponzorirani članak

Foto: Instagram/ Argentum

trendovi zima 2019/2020 nakit Argentum

Još vijesti