Modna influencerica

Najsigurnije je otići uvijek u dućan gdje znaš što te čeka i gdje voliš kupovati. Nekada je ipak dobra odluka i dati priliku nekom drugom brendu jer te može ugodno iznenaditi.

Zara je jedna od najpoznatijih shopping destinacija curama – uvijek ima svega i svačega, trenutnih modnih trendova i komada za svaku priliku. Šanse da ćeš tu pronaći ono što tražiš su uvijek dobre. Odmah nakon nje su i dućani poput H&M-a ili Manga. Umjesto da opet i sljedeći put završiš u nekom od tih dućana, daj priliku i nekim brendovima koji možda nisu toliko razvikani. Samo zato što nisu toliko popularni, ne znači da su loši, dapače, neki su čak kvalitetom i bolji. Plus je i što nećeš imati komade kao svaka druga cura. Neke od ovih brendova možeš pronaći i u dućanima kod nas, a neke možeš naručiti s web shopova poput Zalanda, Asosa ili About You. Mogli bi te oduševiti!

Sofia Richie - 5 Kako izgledati luksuzno: 5 formula u odijevanju koje koristi Sofia Richie

1.& Other Stories
Baš kao i ovi dućani u kojima voliš kupovati, i ovaj brend ima trendi komade, kao i puno slatkih stvari za cure koje se vole odijevati ženstveno i girly. Cijene mu možda jesu mrvicu veće, ali gledaj sastav proizvoda i vidjet ćeš da se u nekim slučajevima isplati jer se radi o kvalitetnijoj odjeći.

 

 

2.Even&Odd
Ukoliko već ne znaš za ovaj brend, propuštaš. Imaju sve: od odjeće, preko cipela do torbica i do sada su nas svaki put ugodno iznenadili. Cijene su u rangu H&M ili Stradivarius cijena pa će biti pristupačan za mnoge. Komadi koje imaju prate trendove i pronaći ćeš sve što ti treba.

3.Vero Moda
Vero Moda će biti savršen dućan za cure koje se vole odijevati klasičnije i koje grade svoj „capsule wardrobe“. Nemoj da te to zavara – ovaj dućan nije dosadan i mogao bi te itekako iznenaditi s nekim ulovima.

 

 

4.Only
Ovaj brend možeš pronaći na raznih web shopovima, a često smo na njihove komade naletavali i u second hand dućanima. Nije ga loše imati na oku jer su još jedni s dobrim komadima sličnim onima u H&M-u.

5.Topshop
Ne mislimo na televizijski top shop koji prodaje madrace i tave, već Topshop s odjećom. Kao dućan više ne postoji, ali se njihova odjeća može kupiti u okviru Asos web stranice. Postoji kao posebna kategorija na Asosu pa ga je lako i pronaći. Cijene variraju od nižih do malo vidiš, ovisno od komada do komada, a ima potencijala da ti se svidi.

 

 

6.NA-KD
Nije nepoznat, ali možda ti do sada nije nikad upao u oko niti si pomislila da tu ima nešto za tebe. Moglo bi biti! Vole ga i modne influencerice.

7.aerie
Nije super popularan, ali ti može osigurati nekoliko komada kakve drugi sigurno neće imati. Fokus mu je više na badićima, sportskim stvarima i donjem rublju, ali imaju i odjevne komade u ponudi.

 

 

Majice dugih rukava koje će ti odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivijim: 20 majica koje ne nosi svatko Patricia Vodopija Majica Asos Designe Majica Asos Designe +17 Majica Miss Selfridge s Asosa

dućani Moda dućani s odjećom kao zara kao H&M slični dućani u kojima se ne oblače svi gdje kupovati odjeću

Još vijesti