Šampon za suho pranje kose

Jedna od apsolutno najboljih stvari koju su izmislili je šampon za suho pranje kose. Ako još uvijek ne znaš o čemu se radi, trebaš čim prije saznati, jer ti olakšava svakodnevne muke!

Šampon za suho pranje kose u spreju uvelike pomaže svim djevojkama koje ga koriste jer ne moraju svaki dan prati kosu, a nakon što se on nanese, kosa izgleda kao da je svježe oprana! Ovaj proizvod postoji već dugo pa ih je proizvedeno puno koji su namijenjeni različitim tipovima kose, te se i cjenovno razlikuju. No, jedan suhi šampon koji je dostupan kod nas je proglašen jednim od najboljih, kako piše Glamour. Ne samo što je proglašen jednim od najboljim, nego mu je i cijena pristupačna, a može se kupiti u raznim dućanima, poput DM-a i Bipe.

 

 

 

 

U pitanju je suhi šampon Batiste kojeg ima u bojama namijenjenih za razne boje kose, ali i s različitim svrhama, poput onih za dodatan volumen. Cijena mu se kreće oko 30 do 35 kuna, a i može potrajati ako ga se koristi onaj dan kada ti se baš ne da prati kosu. Za one koje ga još uvijek nisu isprobale, morate čim prije da se uvjerite koliko je dobar, pogotovo sada kada je proglašen jednim od najboljih!

Bojanje kose Neobična boja kose koja je hit ljeta, a pristaje svakome

Ljetna frizura Najbolje frizure za ljetne vrućine koje će pobijediti vlagu i izgledati nevjerojatno!

šampon sprej za suho pranje suho pranje kose jedan od najboljih

Još vijesti