Šamponi

Krenulo je s jednim TikTok videom, a završilo kao hit. Odjednom ovo svi žele isprobati i uvjeriti se radi li stvarno.

Ako voliš šljokice, onda ćeš i ti imati potrebu ovo odmah isprobati. Jedna je cura snimila video koji je u samo nekoliko dana sakupio oko 88 milijuna pregleda! Radi se o još jednom trendu koji izgleda predobro, ali vjerojatno nije previše dobar za našu kosu. Ako si ikada htjela da ti kosa sjaji i da bude drugačija i kao vilinska, onda trebaš vidjeti ovaj trend. Cure su u šampone počele sipati šljokice kako bi dobile šljokičasti šampon. U bočici će ovo izgledati predobro i kao da se radi o nekom vilinskom proizvodu.

Unique outlet Outlet sa šminkom i kozmetikom za kojim su u zadnje vrijeme svi poludjeli, a za koji i ti moraš znati

Poanta je da kada s njim opereš kosu, na njoj ti ostanu šljokice. Čini se kao dobra ideja za napraviti prije izlaska ili neke druge prilike za koju želiš izgledati ekstra.

 

@thaan_gp_ Shampoo de glitter ✨💕👏🏽 #fypシ #casero #glitter #hacksoflife #parati #ideasen5minutos #hack ♬ Qué Rico Fue - SAIBU

 

Navodno trik stvarno radi i ostavlja na kosi šljokice nakon pranja. Isti se efekt može dobiti i s raznim sprejevima za kosu, ali kako ih nije uvijek lako za pronaći, ovo je trik koji bi mogao pomoći. Nekima se sviđa, neki misle da je gluposti. Bitno je paziti kakve se šljokice stavljaju u šampon jer primjerice samo srebrne šljokice mogu dovesti do toga da krajnji rezultat izgleda samo kao da imaš perut po cijeloj glavi.

 

@marynasciimento083

 

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

 

Isto tako, imaj na umu da ovo moguće nije dobro za tvoju kosu i da to ne bi trebala koristiti pri svakom pranju. Definitivno je fora ideja i bočica šampona napunjena sa šljokicama izgleda ekstra i ako želiš imati kul slike za društvene mreže. Sprej sa šljokicama za kosu je jednostavnija opcija, ali ova je opcija za one koji žele češće imati šljokičastu kosu.

Luka Modrić i Ema Luketin Top 10 najpopularnijih imena u Hrvatskoj u zadnjih godinu dana – je li i tvoje na listi?

 

šampon šljokičasti šampon trend tiktok društvene mreže šljokičasta kosa kako napraviti rezultati Viralno

Još vijesti