Bojanje kose

Ukoliko razmišljaš o osvježenju i novoj promjeni u obliku nove boje kose, onda definitivno trebaš razmisliti i o ovoj neobičnoj boji koja pristaje ama baš svima!

Roza boja kose je boja koju se ne usudi nositi baš svatko. Mnoge cure misle kako im ova neobična boja neće pristajati, ali to nije tako. Kako piše Glamour, upravo ta neobična boja je trenutno u trendu, a pristaje odlično ama baš svima! Sigurno bi pristajala i tebi, bez obzira što možda misliš drugačije. To dokazuju i mnoge celebrity zvijezde poput Shakire, JLo, Lady Gage i Kiae Gerber koje su svoju nijansu odlučile isprobati.

 

 

 

 

 

 

U pitanju su svakakvi tonovi, od onih svjetlijih ka tamnijim, dok su je neki isfurali tako da imaju prirodan izrast svoje kose, dok je ostatak prema vrhovima obojan u roza boju. Sve što trebaš je odabrati nijansu za sebe i odlučiti želiš li je imati po cijeloj kosi ili pak napraviti samo pramenove u toj boji. Sigurni smo da nikome više ne nedostaje njihova prirodna boja kose nakon ove neobične koja je istovremeno i u trendu!

Ljetna frizura Najbolje frizure za ljetne vrućine koje će pobijediti vlagu i izgledati nevjerojatno!

Nasmijana djevojka Kako pravilno sušiti kosu na zraku? Ako želiš da bude kao fenirana moraš znati ova 3 pravila

Kosa modni trend neobična boja kose Hit ljeta boja koja pristaje svima

Još vijesti