Slika nije pronađena

Umjesto da potrošiš previše novaca na neki fensi skupi šampon koji bi kao trebao pomoći tvojoj suhoj kosi, radije pokušaj najprije s preporukom koju ima Drew Barrymore. Oduševljena je što je njenoj kosi napravio jedan jeftini šampon kojeg ima za kupiti i kod nas u svakom dućanu.

Obično poznate hollywoodske glumice koriste preparate brendova čije su cijene prilično napuhane i nema šanse da ih samo tako idemo isprobati. Drew Barrymore je nedavno na svom Instagramu podijelila nešto skroz suprotno. Otkrila je koji šampon trenutno koristi i koji je toliko dobar da jednostavno mora svima skrenuti pažnju na njega. Radi se o Garnierovom Botanic Therapy Olive šamponu. Glumica tvrdi da je to najbolji šampon koji je ikada probala i da njena kosa izgleda odlično nakon korištenja ovog šampona. A najbolja je stvar što košta oko 20-ak kuna i može se naći i kod nas u svakoj drogeriji i svakom dućanu.

Ovaj je šampon namijenjen za one koji imaju problema sa suhom i oštećenom kosom, koja će nakon pranja s njim izgledati puno puno bolje. Glumica je otkrila da ga je ona kupila sasvim slučajno, samo zato što ima u nazivu ime njene kćeri – Olive. I ispalo je da joj je to bila jedna od boljih shopping odluka. Drew se u ovu liniju proizvoda za kose zaljubila! Je li stvarno tako dobro i može li pomoći i tvojoj suhoj kosi, lako je za isprobati.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - hedgehog94

M.T.

Pogledajte još:

Pranje kose na malo drugačiji način: Regenerator prije šampona – dobra ideja ili velika greška?

Treba ga isprobati ODMAH! Ovaj šampon za kosu trenutno ima najviše pozitivnih recenzija na Internetu

Za sjajnu i glatku kosu: Proizvod za kosu kojeg Kylie Jenner i Kim Kardashian OBOŽAVAJU!

Kosa garnier Drew Barrymore šampon suha kosa