Pranje kose

Do sada smo očito pogrešno prali kosu. Zbog ovog trika koji odskače od redoslijeda pranja kose na kojeg smo navikli, kosa ima puno veći volumen nego inače, a i puno pomaže onim curama koje imaju tanku kosu.

Jedna djevojka na TikToku je otkrila da smo do sada cijelo vrijeme pogrešno prali kosu ukoliko želimo postići njezin volumen. U videu pokazuje da prvo što trebamo nanijeti na kosu tijekom pranja je upravo regenerator, a ne šampon.

 

@galkrohn I saw hair queen @audreyvictoria_ try this & I’m intrigued 👀 #hairtok #hairwash #haircareroutine #hairroutine #shampoo ♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) - Kali

 

Nakon što se nanese regenerator, potrebno ga je ostaviti otprilike 5 minuta da se upije, a zatim ga dobro isprati. Tek nakon toga se utrlja šampon za kosu koji zapravo dubinski opere sve nečistoće i masti koje su ostale na kosi i tjemenu. Svi inače koristimo obrnutu metodu gdje prvo stavljamo šampon, a tek nakon njega regenerator. No, ako želite postići volumen kose, pogotovo ako imate tanke vlasi, isprobaj ovu obrnutu varijantu i sigurni smo da će ti pomoći!

Matilda Djerf Internet je opsjednut kosom ove djevojke: Njena se frizura redovito pokazuje frizerima

Kosa Tek si ju oprala, a ona je drugi dan već masna: 5 savjeta za masnu kosu koji su pomogli najvećem broju cura

Kosa volumen pranje kose obrnuti redoslijed regenerator šampon

Još vijesti