Galerija Bella Hadid Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 2 +5 Bella Hadid - 3

Ako ovo postane sljedeći veliki modni trend… Bella Hadid je trendseterica. Kada ona počne nešto nositi, postoje dobre šanse da će hrpetina ljudi isto kopirati i da će to odjednom postati trend.

Bella Hadid uvijek iznenadi nekim neobičnim i drugačijim odjevnim kombinacijama. S obzirom da radi kao model, ima pristup različitim krpicama i unaprijed zna što će biti veliki modni hitovi. Sada su ju paparazzi uhvatili pri odlasku na jedan party, i naravno, njen je outfit bio ekstra poseban. Bila je odjevena u crnu kožu, što se najavljuje kao jedan od trendova za nadolazeću jesen, ali ono što je zapelo za oko su tenisice. Ili čizme. Zapravo je teško reći u koju kategoriju svrstati ovu obuću. Radi se obući koja je nastala kao suradnja Nikea i brenda Ancuta Sarca. Dok donji dio izgleda kao tenisica, gornji izgleda kao čizma.

 

 

Već se pričalo o ovim tenisico-čizmama, ali nismo vidjeli da ih netko stvarno nosi. Ako si se ikada pitala kako ih nositi i s čim, Bella ima ideju. Izgledaju čudno, neki će reći i da su ružne, drugi da su genijalne. A što ti misliš?

Sviđa li ti se ova neobična Bellina obuća?

Ukupno glasova:

Ovo su definitivno jedne od najkontroverznijih čizama-tenisica i jedinstven primjerak. Jedinstvena im je i cijena koja je nešto manje od 2000 dolara! Ovo je samo jedan od primjera njenog čudnog stila kada je u pitanju obuća. Nedavno je i objavila fotke na kojima nosi crne štikle u kombinaciji s crnim visokim čarapama.

 

 

Nema sumnje, Bella Hadid ima poseban stil i ne srami ga se pokazati.

Hailey Bieber i nokti Hailey Bieber OPET oduševila izborom manikure – nema sumnje da će postati jesenski hit

Charli D'Amelio Charli D'Amelio pokazala koliko mala promjena na kosi može napraviti veliku promjenu u izgledu [FOTO]

bella hadid tenisice čizme nike anketa bizarna obuća top ili flop trend

Još vijesti