Slika nije pronađena

Tenisice nove generacije, ne trebaš ih ti vezati niti učvrstiti, samo na mobitelu odabereš koja ti se otpustila malo, povučeš po zaslonu i tenisica se učvrsti. Nike je ovog puta stvarno dao sve od sebe da nam ponudi nešto skroz novo kada su tenisice u pitanju.

Ako misliš da su tvoje tenisice kul čekaj da vidiš ove. Nike je predstavio još prošle godine tenisice kakve do sada nijedan brend nije imao. Trebalo je proći još neko vrijeme od predstavljanja do toga da postanu dostupne svima, a sada nam je na njih skrenuo pozornost David Dobrik. Nekada nam se tenisice odvežu u baš najgorem trenu, ali s ovima ti se to ne može dogoditi, jer čak i da se vezice otpuste, sve što trebaš je otvoriti aplikaciju na mobitelu, povući po ekranu slovo one tenisice koja ti se otpustila i vezice će se zategnuti. Nema stajanja, saginjanja, vezanja!

@daviddobrik

these shoes are INSANE

original sound - DAVID DOBRIK

Zovu se Nike Adapt BB i s obzirom da se radi o neko takvom naprednom modelu tenisica, pomislili bismo da će biti neke ekstra glomazne ili ružne, ali radi se o skroz normalnim i tipičnim Nike sportskim tenisicama za trčanje i sport. Ako ti se ovakvi modeli i inače sviđaju, onda će ti i ove biti lijepe.

Cijena ovakvih tenisica je očekivano puno veća, tu nema iznenađenja, ali ako si veliki ljubitelj tenisica, pogotovo najkica, ovakve ćeš sigurno htjeti u svojoj kolekciji. Međutim, kreni skupljati novce, jer trebat će ti oko 2.500 kuna. Ima ih u različitim bojama, ali model je uvijek isti.

Pogledajte još:

Jedan će se model jakni posebno nositi ove jeseni – nije ni kožna ni traper jakna, ali evo koja je!

Zaboravi na Nike Air Force: Ovo je model tenisica za kojim su svi sada poludjeli

Nike fejlao novom serijom tenisica - zbog jedne greške su se gadno izblamirali

nike adapt bb tenisice mobitel

Još vijesti