Galerija Sandale iz Zare - 3 Sandale iz Zare - 1 Sandale iz Zare - 2 +3 Sandale iz Zare - 4

Ako tražiš sandale koje će biti posebne i koje će privlačiti poglede, ne moraš tražiti dalje. U Zaru je došao model kakav još nikada nisi vidjela! Posebne su i baš divne, samo nas muči kako hodati u njima.

Sandale kakve bi nosila Mala sirena. Zara je u ljetnom điru, a iako su svima pogledi na sniženjima, zavirili smo i u redovnu ponudu i drago nam je da jesmo. Zara je dobila sandale kakve sigurno još nisi nikada vidjela. Totalno su ljetne i morske, a posebne su zbog izgleda pete. Peta nije visoka pa se zbog toga čini kao da je u njoj lako za hodati i da mogu biti i za svaki dan, ali nije peta kakve inače viđamo na sandalama. Ova je u obliku školjke!

Ljetna obuća Ne voliš nositi sandale? 6 vrsta obuće koje ti mogu biti zamjena za sandale tijekom ljeta

Sandale su srebrne, minimalističke s tankim remenčićima jer ipak ništa ne smije odvraćati pozornost od fokusa – pete. Prozirna školjka je detalj koji će osvojiti ili ti biti previše kičast. No da su posebne, to im svatko mora priznati. Iako djeluju kao da će u njima biti teško za hodati, školjka na dnu ima mali dodatak, kao dio pete, koji bi trebao pomoći sa stabilnošću. Bolje ih možeš vidjeti na fotkama u galeriji iznad.

Peta je visoka 9,3 centimetra, a osim u srebrnoj, sandale dolaze i u bež boji. Već su rasprodane u nekoliko veličina, što samo govori da bi mogle postati itekako popularne. Pogotovo među curama koje vole sakupljati štikle! Ovakav model će biti unikatan i lijepo će izgledati i kao ukras dok ih ne nosiš. Očekivano, čim je u pitanju nešto posebno, znaš da je i cijena „posebna“ i ne baš mala. Vrijede li 70 eura koliko koštaju? Ostavit ćemo tebi da procijeniš sama za sebe. No jedno je sigurno, ovakve sandale teško da ćeš lako pronaći negdje drugdje!

Sandale Što kada su ti sandale malo prevelike? Evo kako ih učiniti manjima uz pomoć čarapa

zara sandale školjka neobična peta peta kao školjka Moda novo u zari ljetna obuća

Još vijesti