Zara platforme

Zara je izbacila novu kolekciju odjeće i obuće, s obzirom na to da je sezonskom sniženju uskoro kraj. Od silnih modela, za oko su nam zapele ove sandale, odnosno platforme koje jako podsjećaju na Versacijev model!

Sigurno nisi mogla ne primijetiti model Versacinih platformi koje su hit cipele ove godine i imaju ih sve influencerice na Instagramu. Radi se o prekrasnim platformama na izrazito visoku petu, ali i platformu zbog čega su vjerojatno izuzetno udobne i stabilne, bez obzira na njihovu visinu. Prvi takav model izbacio je upravo Versace, a s vremenom su se počeli nizati i drugi modeli drugih brendova koji nas izrazito podsjećaju na taj original.

 

 

Upravo to su napravili i u Zari gdje su izbacili model tih zatvorenih sandala u svojoj novoj kolekciji, a moramo priznati kako su cipele apsolutno predivne! Za sad su dostupne u svega nekoliko boja, a mi smo izdvojili roza i bijelu koje izgledaju predobro.

 

Zara bijele platforme

Zara roza platforme

U odnosu na Versace, ove Zarine platforme su izrazito povoljne s obzirom na to da im je cijena na web shopu svega 349,90 kuna. Sada će ove sandale vjerojatno biti i još popularnije s obzirom na to da ih je izbacila Zara i da im cijena nije prevelika. No, tome se veselimo jer nam je to jedan od dražih trendova ove godine!

Zarine cipele u trendu Sandale iz Zare su uvijek u trendu: Ove godine posebno su nas osvojili ovim modelima

Homemade ljetne hlače Hlače kakvih nema ni Zara – od starih s dna ormara uspjela je napraviti nešto novo i drugačije

 

zara sandale versace platforme Štikle Moda obuća

Još vijesti