Sandale

Ne, nećeš nositi čarape na sandale, samo će ti jedan par čarapa koji inače ne nosiš, poslužiti da smanjiš sandale i da ih možeš nositi. Kada je situacija kritična, spremni smo isprobati svašta, a ovo stvarno pomaže.

Kada su ti zatvorene cipele mrvicu prevelike to ćeš lako riješiti jer možeš staviti uložak za cipele ili različite druge sitnice koje će ih učiniti mrvicu manjima. Sa sandala i nije baš tako jednostavno, jer što god da staviš, vidjet će se. E pa ova je cura došla na pomalo čudnu ideju, ali djeluje!

štikle Najbolje štikle za one koji ne znaju hodati u štiklama – u ovih 5 modela nećeš slomiti nogu

Sve što ti treba su jedne stare čarape koje ti neće biti žao uništiti. Iako na početku djeluje kao jedan od onih bizarnih videa kakve objavljuju '5 minutes craft' stranice, samo ga nastavi gledati i sve će ti biti jasnije. Zapravo ideja nije uopće glupa samo nam nije nikada do sada pala na pamet. Nema baš svugdje za kupiti umetaka i uložaka za sandale koji će im malo smanjiti, i zato ovo može dobro doći.

 

@alisonvickers ♬ original sound - mattylord

 

Trebaš stare čarape izrezati tako da mali komadić stane u stražnji dio cipele gdje je većina modela ipak malo zatvorena, iznad pete, i mali dio koji ćeš staviti na remenčić. Ova je cura tkaninu čarapa zalijepila pištoljem za ljepilo, kako bi bila sigurna da će dobro držati. Stavila je čarapu tako da prekriva cijeli stražnji dio cipele. Iako će iznutra izgledati prilično ludo, izvana se neće uopće vidjeti. Samo nemoj skidati cipele pod svjetlima reflektora da ne vide drugi tvoj DIY projekt. Ovo će ih taman malo smanjiti i učiniti ih idealnima za nošenje!

Suknje u kombinaciji s cipelama Uz koje suknje najbolje idu niske cipele, a uz koje cipele na petu? Ovo su idealni parovi

Jer svima nam se nekada dogodilo da završimo s većim sandalama nego što ih nosimo. Nekada nema manjeg broja, a nekada se jednostavno preračunamo i nemamo vremena ići po nove. Za takve situacije od sada koristimo ovaj trik!

sandale trik prevelike sandale kako ih smanjiti Štikle hack diy

Još vijesti