Ljetna obuća

Možeš pratiti ljetne trendove, ali i ne moraš! Možda ti ovi prijedlozi stilista pomognu odlučiti kakvu obuću kupiti ako se dvoumiš ili ako ne znaš uopće što nositi na nogama ovo ljeto.

Vrijeme je napokon toplo, kiše za sada nema niti na vidiku, a to znači da možemo uskočiti u ljetnu obuću. Kakve će se sandale nositi ove godine? Što će se još nositi uz sandale? Koja obuća nije u trendu ovog ljeta? Nekoliko je stilista za Insider otkrilo odgovore na sva ova pitanja. Izdvojili su 7 modela obuće koji će se nositi ovog ljeta i s kojima nećeš pogriješiti ako ih obuješ, ali otkrivaju i kojih to 5 modela nisu u trendu ovog ljeta.

Ljetni outfiti Odjevne kombinacije koje ovih dana nose influencerice na Instagramu, a koje ćeš htjeti nositi i ti

Pa evo za početak što se to sve nosi

Sandale koje se vežu oko noge
Sandale s vezicama koje se omotaju oko noge su veliki hit i ovog ljeta. Nije iznenađenje! Nose se iz godine u godinu, a cure ih vole jer idu dobro i na svečane kombinacije, ali i na traperice i svakodnevne haljine.

 

 

Sportske tenisice
Sportske su tenisice jedna od najudobnije obuće! Nisu jedini tip tenisica koji se nosi ovo ljeto.

Metalik
Sandale ili natikače koje imaju metalik finiš su hit ovog ljeta. Dizajneri i njihove kolekcije na modnim pistama su ti koji su pokrenuli ovaj trend.

Retro modeli tenisica
Uz sportske tenisice, nosimo i retro modele. Adidas Sambe su popularnije nego ikada. Toliko popularne da ih je teško i uhvatiti u dućanima! Nisu jedine tenisice koje imaju retro štih, primjerice i New Balance nudi neke fora opcije.

 

 

Balerinke
Za cure koje žele sakriti prste, ali ne žele nositi tenisice, jedna od opcija mogu biti i balerinke. Sve se više nose!

Glowy tekući puder Za ljeto mat pudere spremamo u ladicu: 7 glowy tekućih pudera uz koje ćeš imati zdrav sjaj lica

Sandale s malom peticom
Zaboravi na tanke i vrtoglavo visoke pete. U njima je ionako teško hodati. Ovo ljeto će se nositi pete u kojima će svatko moći hodati – full male!

Sandale s blok petom
Uz male pete, nosit će se i malo više, ali na svu sreću, izgleda da su tanke pete out ovo ljeto, jer iako je peta viša, kada je blok peta, puno je stabilnija.

 

 

A neće se nositi

Ljetne čizmice
Neke cure nose i čizmice tijekom ljeta, ali ove godine to nije obuća koju ćeš baš često viđati na njihovim nogama. Eventualno će moći proći kaubojski modeli!

Obuća koja je četvrtasta na prstima
Obuća koja nije zaobljena na prstima već je više četvrtasta također nije veliki trend ovog ljeta. Ovakve su se sandale nosile prošle godine, a ove izgleda da će se skloniti u stranu.

 

 

Cipelo-tenisice
Sva ona obuća koja nije ni cipela ni tenisica nego nešto između – ne nosi se.

Ljeto sandale ljetna obuća Moda ljetna moda kakve se sandale nose kakva se obuća nosi što se ne nosi ovog ljeta

Još vijesti