Galerija Odjevna kombinacija s trapericama Traperice iz Zare - 1 Traperice iz Zare - 4 +5 Traperice iz Zare - 3

Volimo vidjeti čega ima novoga u dućanima gdje inače kupujemo jer nikada ne znaš na kakav dragulj možeš naletjeti, a koji bi uskoro mogao biti rasprodan ili se izgubiti u gomili novih stvari koje dolaze. Sada ti predstavljamo jedan takav iz Zare!

Nakon ljeta se vraćamo u duge traperice! Treba obnoviti zalihe za ovu jesen, a samo jedan pogled u dućane i web shopove otkriva koji će trend dominirati svijetom traperica ove jeseni: dugačke i široke nogavice. Otišli smo miljama daleko od skinny traperica! Neke traperice su jednostavno toliko drugačije i posebne da će privlačiti poglede u kakvoj ih god odjevnoj kombinaciji nosila.

Hlače i traperice iz Bershke koje ćemo nositi ove jeseni: Top 15 modela koji su trendi i kul Hlače iz Bershke Bershka hlače - 1 Bershka hlače - 2 +13 Bershka hlače - 3

Ove koje ćemo ti sada predstaviti su točno takve. Drugačije od svih u ponudi i teško da ćeš negdje pronaći sličan par. Detalj zbog kojeg su toliko posebne je taj što imaju dvostruki struk, ili kako je to Zara nazvala, dvostruka pojasnica. Bit će ti jasno o čemu govorimo kada vidiš fotke.

Traperice iz Zare - 8

Čini se kao da imaju duplo zakopčavanje! I naravno, ostatak modela hlača prati trendove, skroz do poda dugačke nogavice koje su i prilično široke. Onima koji vole klasične modele, ovo neće izgledati privlačno, ali ako si netko tko je uvijek u potrazi za neobičnim komadima i voli se odijevati drugačije, onda će ovo totalno biti tvoj „cup of tea“. Zara i inače ima uvijek veliku ponudu traperica i lako se pronađe nešto za svakoga.

 

 

Ove traperice imaju i visoki struk, a cijelu temu asimetričnosti prate i nogavice – šavovi su namjerno ukoso, a i rub nogavica nije ravno odrezan. Mogle bi postati veliki hit!

Traperice I ti ih radiš: 4 greške koje svi radimo kada kupujemo traperice! Promijeni ove navike i naći ćeš trapke iz snova

Traperice zara Moda novo u zari drugačije traperice jedinstvene traperice asimetrične neobične traperice

Još vijesti