Ljetna obuća

Nisu sve cure fanovi sandala i to je u redu. Možda ti se sandale ne uklapaju u tvoj stil ili ih jednostavno ne voliš nositi. Što god da je tvoj razlog zašto ne voliš sandale, donosimo ti alternative koje možeš nositi umjesto njih ovog ljeta.

Nećemo te pokušati uvjeriti zašto su sandale super obuća za ljeto. Iako je u njima manje vruće, što im je veliki plus, skroz je razumljivo da nisu svačiji đir. Uopće nije nikakva drama ako ne želiš nositi sandale jer postoji toliko opcija koje možeš nositi umjesto njih. Neka od ovih 6 će se sigurno uklapati u tvoj izgled, sviđati ti se i biti baš ono što ti treba. Nema ništa loše ni u tome da ljeto provedeš u svojim omiljenim tenisicama, ali kada se temperature penju do 30 stupnjeva i više, bit će ti lakše u nekim cipelama koje su više ljetne. Evo koje smo sve alternative za sandale pronašli!

1.Sportske natikače

 

 

One cure koje imaju problem sa sandalama da su im previše ženskaste i ne oblače se tako da im sandale idu uz outfite, mogu probati s totalnom suprotnosti – sportskim natikačama. Svaki brend i svaki dućan ima svoju verziju najobičnijih kožnih natikača koje se bez problema mogu nositi za u grad ili kada negdje ideš. U njima ti neće biti vruće i možeš ih nositi i kada si u totalnom casual izdanju ili čak i kada se mrvicu središ.

Outfiti sa suknjama Koja obuća ide super uz minice, koja uz suknje srednje dužine, a koja uz duge suknje?

2.Platnene tenisice

 

 

Ako se baš ne želiš rastati od tenisica, za ljeto ih barem zamijeni s platnenom verzijom. Bit će ti puno manje vruće u njima nego u kožnim tenisicama. Radije biraj niske modele, da te što manje griju.

3.Balerinke

 

 

Balerinke su se vratile u modu i mogu biti alternativa sandalama. Neke cure imaju nesigurnosti zbog toga kako im izgledaju prsti na nogama i ne vole ih pokazivati. S obzirom da je dosta ljetne obuće otvoreno na prstima, balerinke mogu biti cipelice u kojima ćeš provesti ljeto, a ne pokazati prste.

4.Špagerice

 

 

Špagerice mogu biti i ravne i na platformu, ovisi o tome koliko udobnosti želiš. Ova vrsta cipela je baš stvorena za ljeto. Izgledaju totalno ljetno, a napravljene su uvijek od platnenog materijala pa te neće ni previše grijati. Idu dobro i na traperice i na haljinice!

5.Natikače s platformom

 

 

Natikače ne moraju biti sportske ili obične. Modeli s platformom budu i dalje udobniji od sandala, a izgledaju totalno fora i ne kao da si otišla van u obući u kojoj si bila po doma. Uz to ih ima i u totalno fora modelima!

6.Kroksice

 

 

I za kraj, kontroverzna obuća. Ili obožavaš kroksice ili ih ne želiš vidjeti ni blizu svojih stopala. Voljela ih ili ne, mora im se priznati da su udobne. Možda nisu obuća koju bi prvu uzela u obzir, ali ako ti niti jedna od ranije spomenute ne odgovara, pokušaj s kroksicama.

Kakve ljetne haljine ove sezone ima Zara? Izdvajamo ti 15 slatkih koje su idealne za svaki dan Ljetne haljine iz Zare Ljetna haljina iz Zare - 1 Ljetna haljina iz Zare - 2 +12 Ljetna haljina iz Zare - 3

obuća za ljeto slično sandalama alternative za sandale obuća u kojoj nije vruće lagana obuća Moda što nositi ljeti a da nisu sandale

Još vijesti