Srebrna haljina iz Zare

Znaš kad prolaziš kroz dućan s odjećom i onda se pojavi onaj jedan komad do kojeg jednostavno moraš doći jer ti je zapeo za oko? Čak i da nije tvoj stil, privlači pogled. E takva je ova haljina.

Ovo je jedna od onih haljina u kojoj nema šanse da budeš nezamijećena. Nije baš za svaki dan, ali je za izlaske kao stvorena. Od izlaska u klub do odlaska na koncert od Beyonce, ova haljina je idealna za ovakva događanja. Na vješalici će privući pažnju jer je drugačija od svega, ali neće izgledati toliko WOW sve dok ju ne odjeneš.

Zara parfemi Najpopularniji parfemi iz Zare: Top 12 njihovih mirisa za kojima su cure LUDE

Onda ćeš tek vidjeti njen puni efekt. Cure su na TikToku zaljubljene u ovu haljinu. Stoji tako dobro i zbog tkanine i efekta izgleda kao da je tekuća!

 

@auroracontiii What do we think? @ZARA ✨ #zara #zarahaul #zaranewin #zaradress #zaraambassador #outfitinspo #perte #parati #zaraviral #stargirl #zaraparty #auroracontiii ♬ family affair - ❀

 

Haljina je satenska zbog čega tako lijepo prianja uz tijelo. U komentarima su se neke cure nažalost složile da nemaju tijelo za nositi takvu haljinu, ali da na curi koja ju je isprobala, izgleda posebno. Ovakve haljine nisu baš na svima laskave jer će naglasiti svaki dio tijela, čak i one koje možda ne bi htjela naglasiti, poput trbuščića. Osim srebrne, postoji i vrlo slična zlatna haljina. Ona pak izgleda kao tekuće zlato.

 

@outfit.found shiny golden dress found @ZARA ✨ #fy #fypシ #foryou #zara #sparkle #goldendress #shinydress #zaradress #viralzaradress #cleangirl #partyoutfit #outfitinspiration #dressup #zaranewinstore #fashionista #fashioninspo #zaranice ♬ Say Yes To Heaven - Sped Up - Lana Del Rey

 

Nije tipična haljina kakvu inače možemo vidjeti po dućanima, niti nešto što će se svatko usuditi nositi. No, tko će ju nositi, bit će zvijezda gdje god da ide. Haljina je privukla pažnju mnogih, a tek je došla. Mogla bi uskoro i nestati s vješalica!

Odjevne kombinacije koje je nosila Kylie Jenner, a koje možeš nositi i ti: 12 običnijih i baš nosivih Kylie Jenner - 11 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +9 Kylie Jenner - 3

zara haljina viralna haljina Moda novo u zari haljina za izlaske haljina koja hvata poglede u trendu

Još vijesti